Haberler

Son dakika! KOMŞU DEHŞETİNDE BABA VE KIZINI ÖLDÜREN ANNE VE OĞLU ADLİYEDE

Güncelleme:

Son dakika gündem haberi: Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tartıştıkları komşuları Ahmet Avcı ile kızı Ebru Avcı'yı bıçaklayarak öldürüp anne Fatma Avcı ve diğer çocukları Mustafa Avcı'yı yaralayan Hakan Y. ile annesi Tülay Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde tartıştıkları komşuları Ahmet Avcı ile kızı Ebru Avcı'yı bıçaklayarak öldürüp anne Fatma Avcı ve diğer çocukları Mustafa Avcı'yı yaralayan Hakan Y. ile annesi Tülay Y. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden Hakan Y.?ye, Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü'nden çıkarılıp polis aracına bindirildiği sırada güvenlik önlemi amacıyla polis yeleği giydirildiği görüldü. Öte yandan anne Tülay Y. ve oğlu Hakan Y.?nin apartmana yerleştirdikleri kendilerine ait güvenlik kamerasından Avcı ailesinin alışverişten döndüklerini gördüğü, daha sonra binanın önüne inerek kavga etmeye başladıkları öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Avcı Hisarcık Kocaeli Gebze Haberler Son Dakika

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title