Haberler

Kocaeli Başkan, Bmw'yi Bırakıp Egea'ya Geçti Hd

Başkan, BMW'yi bırakıp Egea'ya geçtiİZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Belediye Başkanı Nevzat Doğan lüks makam aracını değiştirerek yerine Türkiye'de üretilen Fiat Egea model otomobili kullanmaya başladı.

Başkan, BMW'yi bırakıp Egea'ya geçti

İZMİT(Kocaeli), (DHA) - İZMİT Belediye Başkanı Nevzat Doğan lüks makam aracını değiştirerek yerine Türkiye'de üretilen Fiat Egea model otomobili kullanmaya başladı.

İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan makam aracında değişikliğe gitti. Kamuda araçların sınıflarının düşürülmesi ve araç sayılarının azaltılması kararı alınmasının ardından İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, makam aracı olarak kullandığı kiralanan lüks BMW yerine, kiralanan 2017 model Fiat Egea model aracı kullanmaya başladı. Başkan Doğan, makam aracı için Türkiye'de üretilen otomobili tercih etti. İzmit'te bir etkinliğe katılmak için yeni makam aracıyla gelen Başkan Doğan, araç değişikliği ile ilgili gazetecilerin sorularını cevapsız bıraktı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nevzat Doğan Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title