Haberler

Kızkardeşiyle Gezen Genci Bıçakladı

Adapazarı'nda S. K.,kızkardeşi ile gezerken gördüğü Yunus Yasin Öztürk'ü cadde ortasında bıçakla boğazından yaraladı.

Adapazarı kent merkezinde 17 yaşındaki S. K. , kızkardeşi ile gezerken gördüğü 18 yaşındaki Yunus Yasin Öztürk'ü cadde ortasında bıçakla boğazından yaraladı. Kanlar içerisinde kalan genç bir markete sığınırken, öfkeli ağabey kaçtı.

Adapazarı Atatürk Stadı arkasında dün saat 14. 00 sıralarında S. K. , Yunus Yasin Öztürk'ü kızkardeşi ile gezerken gördü. Kızkardeşine eve gitmesini söyleyen S. K. , ardından Öztürk'le tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine S. K. üzerinde bulunan ve çakıyı çıkararak, Yunus Yasin Öztürk' ü boğazından bıçakladı. Olayın ardından S. K. kaçarken, Yunus Yasin Öztürk yaralı olarak yakında bulunan bir markete sığındı. Yaralı gence ilk müdehale market çalışanları tarafından yapıldı.

Çalışanların haber vermesi üzerine polis ve sağlık ekipleri olay yerine geldi. Ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Yunus Yasin Öztürk tedavi altına alınırken, polis kaçan S. K. 'yı yakalamak için çalışmasını sürdürüyor. - Sakarya / Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title