Haberler

Kızının Öldürüldüğü Yere Çelenk Bıraktı

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde eski sevgilisinin pompalı tüfekli saldırısında yaşamını yitiren Şule Seçil Tengir'in babası Ömer Tengir, kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı.8 Nisan'da meydana gelen olayda, Antalya Caddesi'nde aracından inen...

Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde eski sevgilisinin pompalı tüfekli saldırısında yaşamını yitiren Şule Seçil Tengir'in babası Ömer Tengir, kızının öldürüldüğü yere çelenk bıraktı.

8 Nisan'da meydana gelen olayda, Antalya Caddesi'nde aracından inen 30 yaşındaki Mutlu Polat, otel servisi bekleyen 37 yaşındaki Şule Seçil Tengir ile 33 yaşındaki arkadaşı Hürrem Babaoğlan'a pompalı tüfekle 8 el ateş etti. Bir otelde yönetici Şule Seçil Tengir olay yerinde, arkadaşı Hürrem Babaoğlan da Manavgat Devlet Hastanesi'nde yaşamını yitirdi. Saldırgan Mutlu Polat, iki kadına ateş ettikten sonra pompalı tüfeği göğsüne dayayıp ateş ederek canına kıymaya kalkıştı ve Manavgat Devlet Hastanesi'nde bir dizi ameliyatın ardından kurtarıldı ve tutuklandı.

ACIMIZ TARİFSİZ

Olayın meydana geldiği durağa, üzerinde kızı ve kızının arkadaşının fotoğrafı bulunan çelenk bırakan ve bankın arkasındaki duvara 'Manavgat'ın turizm şehitleri evlatlarımız. Şule Seçil Tengir, Hürrem Babaoğlan. Unutmayacağız, unutturmayacağız' yazılı afiş asan acılı baba 63 yaşındaki Ömer Tengir, "1 ay önce burada iki genç kız evladımız cani ruhlu biri tarafından şehit edilerek hayattan kopartıldı. Acımız tarifsizdir" dedi.

Cinayetle ilgili yetkililerin ihmali olduğunu da iddia eden Tengir, şöyle devam etti:

"Turizmin başkentinde bu acı olay ne yazık yöneticiler tarafından hiç ilgiyle karşılanmamıştır. Bu evlatlarımızın tek amacı aldıkları eğitim doğrultusunda ülke turizmine hizmet etmek ve ekmeklerini kazanmaktı. Devletimiz bu fidanlarımızı ne yazık ki defalarca şikayet etmelerine rağmen koruyamamıştır. Ülkemizde devlet taksitle silah sattığı müddetçe başka ailelerin de bu acıyı yaşayacağı aşikardır." - Antalya / Manavgat

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mutlu Polat Manavgat Antalya Politika Güncel Haberler

title