Haberler

Kızılay'dan İhtiyaç Sahipleri Yararına Program

Şarkışla'da, Kızılay Kadın Kolları tarafından yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına program düzenledi.

Şarkışla'da, Kızılay Kadın Kolları tarafından yardıma muhtaç aileler ve öğrenciler yararına program düzenledi.

İlçedeki bir düğün salonunda gerçekleştirilen programda konuşan Kızılay Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yılmaz, Kızılayın yardıma ihtiyaç duyan insanların daima yanlarında olduklarını söyledi. Kızılay gönüllüleri olarak bu tür programları sürekli düzenlediklerini dile getiren Yılmaz, şunları kaydetti:

"Bu sadece bizimle olacak bir şey değil, sizlerin desteğiyle bunları başardık. Bu birliktelik bu yardımlaşma devam ettiği sürece yeni umutlara açılabiliriz, canla başla çalışan arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bizler hiçbir çocuk ağlamasın, hiçbir anne umutsuz kalmasın, bize ihtiyaç duydukları anda yanlarında olalım istiyoruz. Ayrıca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nüzü kutluyorum, bizleri arzu ettiğiniz sürece devamlılığı istediğiniz sürece her zaman yanınızdayız. Kızılay gönüllüleri olarak, Şarkışla Kızılayı olarak amacımız insan onurunu kırmadan çaresize çare, umutsuza umut olarak bizler dostlukların tükenmediği, insanlığın ölmediği, gülücüklerin bitmediği çok güzel yarınlar sizlerle olsun diliyorum."

Kızılay Şarkışla Şubesi Başkanı Yavuz Şükrü Yılmaz ise şubenin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür eden ve katkısı bulunanlara plaket takdim eden Yılmaz, "Yapılan organizasyonlarda ülkemizin çeşitli bölgelerinde üniversite okuyan ve maddi durumu iyi olmayan 324 öğrenciye bir defaya mahsus olmak üzere 250 lira yardımda bulunuyoruz." dedi.

Programda elde edilen gelirin ihtiyaç sahibi aileler ve öğrenciler yararına kullanılacağı belirtildi.

Kaynak: AA / Güncel

Şükrü Yılmaz Şarkışla Kızılay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title