Haberler

Kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Şağban'a eşi boşanma davası açtı

Güncelleme:

Sakarya'da, 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunan sahte şeyh Eyüp Fatih Şağban'ın eşi Ümran Şağban, tutuklanma kararının ardından eşine boşanma davası açtı.

Sakarya'da "Fatih Nurullah" adıyla bilinen sözde tarikat lideri Eyüp Fatih Şağban'ın 12 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiası gündeme bomba gibi düşmüş ve olay sonrası Fatih Nurullah tutuklanmıştı. Türkiye'nin gündemine oturan skandal olayın yankıları sürerken, sahte şeyhe bir darbe de eşinden geldi.

BOŞANMA DAVASI AÇILDI

Eyüp Fatih Şağban'ın eşi Ümran Şağban, tutuklanma kararının ardından eşine boşanma davası açtı. Aileye yakın kaynaklardan öğrenildiğine göre Ümran Şağban dava için başvuru yaptı.1987 yılında evlenen çiftin 4 çocuğu olduğu belirtiliyor.

NE OLMUŞTU?

Sakarya'nın Akyazı ilçesine bağlı Kuzuluk Mahallesi'nde yaşayan sahte şeyh Fatih Nurullah, 12 yaşındaki bir kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanmıştı. Olaydan sonra Nurullah ile mağdur çocuğun babası arasında gerçekleşen görüşmenin kaydı sosyal medya üzerinden kamuoyuna yansıdı. Ses kaydında Fatih Nurullah, çocuğa yaptığı istismarı itiraf etmiş ve olayın duyulmaması için babayı ikna etmeye çalışmıştı. Kızın babası F.A., Fatih Nurullah'tan şikayetçi olunca tarikat üyelerinin saldırısına uğramıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Sakarya Fatih Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (13)

Sümsüklü:

Tazminat ödememek için malları karısi alacak sahte boşanma

45
4
yanıtYanıtla
köle:

ulan su seyh lafini bari kullanmayin be sahtekar diyin gitsin seyh olsa gercekten seyh olur bunlarin ailari fikirleri zihniyetleri sadece uckur davasi hepside sarlatan yaptiklarinin ne islamla ne türklükle nede insanlikla uzaktan yakindan alakasi ilgisi yoktur ne demisler kelin ilaci olsa kendi basina sürer yani seyh olmadan Allaha kulluk yapilamiyormu takilmislar neyi düyü belirsiz zirtapozlarin pesine aman seyhim aman hocam bu nedir be senide Allah yaratti onuda ne üstünlügü var sapiklarin

33
8
yanıtYanıtla
Adam yakalanmasa hala şeyh ti:

Gerçek şeyh ile bunun ne farkı var? tek fark bunun yakalanmış olması, ama yakalanmasa hala şeyh diye eteğini öpeceklerdi. Demekki neymiş, şeyhlik bir aldatmacaymış.

yanıt23
yanıt8
ABİ:

ŞEYH MEH BIRAKIN BU İŞLERİ ÇOKKKKKK GÖRDÜK. . . . . . . . . . . . .

31
3
yanıtYanıtla
SUSKUN:

kadın ne yapsın böle bir karaktersiz adamı ii yapmışsın ablaa

22
0
yanıtYanıtla
ilker:

sahte şeyhin gerçeği nasıl oluyor onu anlamadım?

7
0
yanıtYanıtla
Turko:

işinize gelmeyince sahte oluyor. Hacı hocaların hepsi sahte

4
2
yanıtYanıtla
Polat.:

Almanların halife adayı. . . Casus Lawrance. İslam dininde kula kulluk yoktur. Herkes eşittir.

4
1
yanıtYanıtla
Ali:

Ha seni bennayapayim Ayse yerine ac ac kes sakallari bak sagasola hertaraf pirpir dolu 12 den ne istiyor.

3
1
yanıtYanıtla
HAYDAR:

ABILA UYANIK HOCANIN MALINI KURTARACAK BİLMİYODUN HA HEHHHEE

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 13 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title