Haberler

Kitap Fuarı Yarın Kapanıyor

Güncelleme:

12 Mayıs Cumartesi günü kapılarını açan 4. Kocaeli Kitap Fuarı, 20 Mayıs kapanıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 4. Kocaeli Kitap Fuarı yarın (20 Mayıs Pazar) günü kapılarını kapatıyor. 12 Mayıs Cumartesi günü açılan fuara her gün on binlerce kişi gelerek sevilen yazarlarla bir araya geldi. İlk gün 28 bin kişinin ziyaret ettiği fuarı 5 günde 198 bin kişi gezmişti. Türkiye'nin ikinci büyük kitap fuarı olma hedefiyle yola çıkan fuarı 9 günde 350 bini aşkın Kocaelilinin ziyaret etmesi bekleniyor.

350 YAYINEVİ 450 ETKİNLİK

Öte yandan 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nın son gününde de seçkin yazarlar Kocaelililerle birlikte olacak. Banu Avar, Hilmi Yavuz, Ferit Delen, Hüseyin Hatemi gibi isimler söyleşiler gerçekleştirirken imza günleriyle de onlarca yazar kitaplarını imzalayacak. 4. Kocaeli Kitap Fuarı'nda 350 yayınevi ve 450 etkinlik yer alıyor. Sivil toplum kuruluşunun da stantlarla katıldığı fuarda her gün onlarca yazar kitapseverler için kitaplarını imzalıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title