Haberler

Kırşehir'e 750 Kişilik Yurt Yapılacak

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 750 yataklı yeni yurt projesinin bu yılın yatırım programına alındığını bildirdi.

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan, 750 yataklı yeni yurt projesinin bu yılın yatırım programına alındığını bildirdi.

Arslan, yaptığı yazılı açıklamada, ihtiyaç halinde bin öğrenci kapasitesine çıkarılabilecek 750 kişi kapasiteli yurdun, 2018 yılı yatırım programına alındığını belirterek, bunun önemli bir gelişme olduğunu ifade etti.

Ahi Evran Üniversitesi yerleşkesinde 30 bin metrekare alanda projelendirilen 750 yatak kapasiteli yurdun yapım işlerinin 2019 yılında bitirilmesinin planlandığını aktaran Arslan, şunları kaydetti:

"Kırşehir merkezdeki üniversite kampüs alanı içinde TOBB tarafından ödeneği karşılanan ve 500 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdu, 2 bin 650 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdunun yapımı hızla devam etmektedir. Kaman ilçemizde, proje aşamasında olan 300 öğrenci kapasiteli erkek öğrenci yurdunun adliye binası karşısına yapılması planlanmakta ve projenin 2018 yılı içinde ihalesinin yapılması, 2019 yılı sonunda da yapımının bitirilmesi planlanmaktadır. Çiçekdağı ilçemizde yapımı tamamlanmış olan 300 öğrenci kapasiteli kız yurdu ise 2017 yılında hizmete girmiştir. 4 bin 850 kapasiteli olarak yatırım programında olan yurtlara ilave olarak 2018 yılında da 750 öğrenci kapasiteli öğrenci yurdu yatırım programına alındı. 1 Kasım 2015 tarihinden bugüne kadar mevcut yurt kapasitesine ek olarak yaklaşık 5 bin 750 öğrenci kapasiteli öğrenci yurtlarını Kırşehir'e kazandırılmış olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Mikail Arslan Ak Parti Kırşehir Politika Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

İran Cumhurbaşkanı Reisi ve Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından 'Benim için dua edin' paylaşımı

Helikopteri düşen İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Instagram hesabından "Benim için dua edin" paylaşımı

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 20 Mayıs Müge Anlı canlı izleme linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Survivor eleme adayları kim oldu? Survivor 4. eleme adayı kim? 20 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? İran Dışişleri Bakanı öldü mü? Hüseyin Emir Abdullahiyan kimdir? İbrahim Reisi kimdir, kaç yaşındaydı? İbrahim Reisi ne zaman Cumhurbaşkanı oldu? İran Cumhurbaşkanı öldü mü? İbrahim Reisi helikopter kazasından öldü mü, yaşıyor mu? Şampiyon kim olacak? Galatasaray mı Fenerbahçe mi şampiyon olacak? Villarreal Real Madrid maç özeti ve golleri izle! (ARDA GÜLER'İN GOLLERİ) Real Madrid maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Galatasaray Fenerbahçe maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) GS FB maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe kaç yıldır şampiyon olamıyor 2024? İşte Fenerbahçe'nin son şampiyonluk yaşadığı sezon! DEV DERBİDE KAVGA! Fenerbahçe - Galatasaray maçı kavgayı kim çıkardı, KİM KAVGA ETTİ? Olay ne, ne oldu? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? GS en son hangi yıl ve sezon şampiyonluk yaşadı? FENERBAHÇE - GALATASARAY MAÇI KAÇ KAÇ? #9917 Dev derbide kim önde, kim gol attı? DEV DERBİ SON DURUM! #129349 DEV DERBİDE NEFESLER TUTULDU! #9917 Fenerbahçe Galatasaray maçı CANLI ANLATIM! Dakika dakika ne oldu, kim gol attı? #129349 Tarihte suikaste uğrayan ve ölen dünya liderleri GALATASARAY'IN TARİHÇESİ! Galatasaray ne zaman kuruldu, kaç kez şampiyon oldu? Galatasaray ilk başkanı kimdir?
Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek: Talimatı verdim, bakanlığımıza bağlı 300 mal müdürlüğü kapatılacak

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title