Haberler

Kırsala Destek Meyvelerini Verdi

Güncelleme:

MANİSA Büyükşehir Belediyesi'nin, Demirci ilçesinde hünnap üreticilerine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği fidan desteği ilk meyvelerini verdi.

Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret eden Söğütcük Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaca, desteğin ekonomilerine önemli katkı sağladığını dile getirerek Başkan Ergün'e teşekkür etti.

Tarım ve hayvancılığın gelişimine katkıda bulunmak için giriştiği hamlelerle üreticilerin yüzünü güldüren Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin, Demirci'de hünnap üreticilerine destek olmak amacıyla gerçekleştirdiği fidan dağıtımı vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı. Bu kapsamda Demirci ilçesi Söğütcük Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaca, Muhtar Azaları Ergun Ekici ve Recep Ulus, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'e teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Halil Memiş ve Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Hüseyin Akkurt da hazır bulundu.

Ekonomimize Katkı Sağladı

Büyükşehir Belediyesi'nin mahallerinde yaptığı fidan desteğinin tarımsal ekonomiye önemli bir katkı sağladığını belirten Söğütcük Mahalle Muhtarı Hüseyin Karaca" Büyükşehir Belediyesi tarafından "Hünnap Yetiştiriciliğinin Geliştirilmesi", kapsamında sağlanan destek nedeniyle çok mutluyuz. Mahallemizde hünnap üretiminde ciddi bir pazar oluştu. Bu kapsamda bizlere sağladığınız destekte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu. Mahallerinde yapılan fidan dağıtımının ilk meyvelerini verdiğini de altını çizen Mahalle Muhtarı Karaca, Başka Ergün'e hünnap ikramında da bulundu.

Kırsalda da Kalkınmayı Hedefliyoruz

Hünnap yetiştiriciliğinin ilçenin tarımsal ekonomisinde önemli bir yer tuttuğunu ve hünnap yetiştiriciliğine katkı sağlamak amacıyla bu projeye öncülük ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ise, "Temennimiz vatandaşımızın kırsalda da kalkınmasını sağlamak. Vatandaşımızın ekonomisine katkı sağlayabilmek. Bunu da sağlayabildiysek bizler için en büyük mutluluk bu. Allah razı olsun demeniz bizler için yeterli. Başka da bir beklentimi

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hüseyin Karaca Cengiz Ergün Demirci Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title