Haberler

Kınık Belediyesi kültür bilim ve Üniversite tanıtım günleri devam ediyor.

Güncelleme:

Kınık Belediyesinin düzenlemiş olduğu "Kınık kültür bilim ve üniversite tanıtım günleri" devam ediyor.

Kınık Belediyesi tarafından, Kınıklı öğrenciler için düzenlenen "Kınık Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günleri" kapsamında, Kınıklı öğrenciler Ankara'da TBMM, Anıtkabir, Atatürk Orman Çiftliği, Çankaya Üniversitesi ve Feza Gürsey Bilim Merkezini ziyaret etme fırsatı buluyorlar.

İkincisi düzenlenen Kınık Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında, Öğretmenler eşliğinde 12. Sınıf öğrencileri Çankaya Üniversitesini ziyaret etti. Öğrenciler, Kariyer planları, üniversite kültürü, olanakları ve bölümler hakkında yerinde bilgiler edindiler. Aynı zamanda Kınıklı öğrenciler Başkent'in tarihini ve kültürünü öğrenme, gözlem yapma, inceleme, merak duyma becerilerini geliştirme ve merak ettikleri konularla ilgili sorular sorma imkânı buldular.

Atatürk ve Cumhuriyet sevgisinin gelişmesine katkı sağlamak amacıyla Kınıklı öğrencileri Ankara ziyareti sırasında Ulu Önder Mustafa Kemal ile Anıtkabir'de buluşturdu. İkincisi düzenlenen Kınık Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günleri kapsamında, Anıtkabir'i ilk defa ziyaret eden öğrenciler duygu ve gurur dolu anlar yaşadılar. Kınık Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günleri hakkında açıklamalarda bulunan Kınık Belediye Başkanı Dr. Sadık Doğruer, " Kınık Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günlerinin ikincisini gerçekleştirdik. Gençlerimize büyük katkı ve motivasyon sağladığını gözlemlemiş bulunuyoruz. Bilim, Kültür ve Üniversite Tanıtım Günleri program dahilinde devam edecek. "dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kınık Belediyesi Anıtkabir Haberler

Bakmadan Geçme

İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi! DGS sınav yerleri ne zaman belli olacak 2024? DGS sınavı ne zaman? 2024 DGS başvuruları ne zaman?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title