Haberler

Kimliğini unutan öğrencinin, ailesine ulaşmak isteyen polise verdiği yanıt yürek burktu: Annemle babam vefat etti

Güncelleme:

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince (ÖSYM) YKS'nın ilk oturumu Temel Yeterlilik Testi (TYT), saat 10.15'te başladı. Osmaniye Anadolu Lisesi'nde sınava gireceği sınıfa çıkmak için okul kapısında polis ekiplerince yapılan belge kontrolünde kimliğini unuttuğunu fark eden Ayşe Sabancanlı gözyaşlarına boğuldu.

"ANNEM DE BABAM DA YOK"

Giriş kapısında görevli polis ekipleri tarafından güçlükle sakinleştirilmeye çalışılan genç kız, kısa süreli yaşadığı şokun ardından aile yakınlarının numarasını polis ekiplerine söyledi. Polisin anne babasının numarasını sorması üzerine kız öğrencinin "Annem de babam da vefat etti benim" demesi yürek burktu.

KİMLİĞİNİ YETİŞTİRDİLER

Daha sonra aile yakınlarıyla telefonda görüşen genç kız, kimliğinin geleceğini anlamasıyla biraz da olsa sakinleşti. Gözyaşları içerisinde beklerken gelen bir telefonla koşmaya başlayan genç kızın kimliğine kavuşma anı İhlas Haber Ajansı kameralarına saniye saniye yansıdı. Aile yakınından kimliğini alan genç kız, çok heyecanlı olduğunu, arabadan inerken kimliğini unuttuğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Osmaniye YKS Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler? Fenerbahçe ligden çekildi mi? Fenerbahçe ligden çekilecek mi, neden çekiliyor? 31 Mart 2024 Pazar günü havalar nasıl? Seçim günü hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara ve İzmir'de hava nasıl? Emekli promosyonları bugün mü veriliyor? Emekli promosyon başvurusu nereden yapılır?
500

Yorumlar (39)

Ayaz Karahanlı:

allah yardım etsin kiza devletimiz elin suriyelisine edecegine yardımı kendi evladına etsin eminimki hiçbir sekilde devletinden birşey görmemiştir tıpkı benim görmedigim gibi.

859
217
yanıtYanıtla
Ismail Alkan:

Siz sayın Kılıçdaroğlu nun devrinde hastahanelerden ücretli tedavi olabiliyordu. O da Ankara'da dayın varsa, paran yoksa da hastani cenazeni bırakmıyorlar di. Tanı o zamanlar kimsede parada yoktu.

yanıt6
yanıt6
Hek Tor:

Bu da gözyaşı farkıyla sınavı kaçırmış... Kızım hayatının en önemli günlerinden biri, cebine ilk koyacağın şey kimlik ve giriş kartın. Cep telefonunu yanına almayı unutmamışsındır ama...

107
800
yanıtYanıtla
Onemli Degil:

- Sinavi Kacirmamis, - Zannedersem Polisin Cep Telefonu ile Irtibat saglanmis.Kizin Telefonu Yaninda Olsa, Kendi Telefonundan Arayabilirdi..

yanıt11
yanıt0
E Demir:

cahil

yanıt5
yanıt0
ramazan bayram:

sizin yaptıgınız yorum mu şimdi, haberi bile izlememişsiniz. o kadar rezil duruma düşmüşsün ki haberin bile yok. öksüz ve yetim bir kız, cep telefonunda yanında değil.

yanıt14
yanıt0
Pakize Çetin:

Kızın telefonu yanında yok. Polis, anne babasının numarasını sorduğunda annem babam vefat etti diyor. Kimliğini de yanına almış ama sınav yerine geldiği arabada unutmuş.Vicdan yoksunu bie cahilsiniz. Yazık!

yanıt14
yanıt0
Mesut Eflatun:

Yetimlere ağlatmayın onlar yüreğe vurur insanlardır onların sahibi peygamberdir bir yetim ağladın mı tüm Melekler Ağlar dünya boş Fani Dünya eğer onun anne ve babası yaşasaydı onu en güzel şekilde sınava hazırlardı

874
28
yanıtYanıtla
Israfil yıldırım:

çok güzel demişsin kardeşim. anneler babalar evlatlarını kapıda bekliyordur. bu yetim kızın yanında kimse gelmemiş bile. anne baba olsaydı onu en güzel şekilde hazırlar yanında gelir destek olurlardı.

yanıt13
yanıt0
Fuat Pinar:

Senede bir gün sınava girecekler olay.sorumlu davranmayı öğrenmek lazım bir gün önceden git sınav yerini gör nasıl gideceğini planla çantanı akşamdan hazır et bu acizligi yaşama

144
157
yanıtYanıtla
Tüm 39 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title