Haberler

'Kibarlık Budalası' Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde

Güncelleme:

Başrolünü Haldun Dormen'in oynadığı, Moliere'in ölümsüz eseri 'Kibarlık Budalası' 8 Haziran'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatro severlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Türk Tiyatrosu'nun büyük ustası Haldun Dormen'i yıllar sonra yeniden sahnelere döndüren 'Kibarlık Budalası', Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

Hakan Altıner'in sahneye koyduğu, koreografisini Mikel N. Vidhi'nin üstlendiği ve Haldun Dormen, Göksel Kortay, Hakan Altıner, Damla Cercisoğlu, Efe Yeşilay, Anıl Yülek, Can Tör, Reyhan Aydınsel, Işık Selin Kuyumcu'nun rol aldığı 'Kibarlık Budalası' 8 Haziran Perşembe günü saat 21.00'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

'Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi'

Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahneye çıkıyor

Usta oyuncu Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği oyun 'Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?' tiyatroseverlerle Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde buluşmaya hazırlanıyor.

Ferhan Şensoy'un yazıp yönettiği 'Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?', Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. Ferhan Şensoy, Ali Çatalbaş, Serap Günaydın, Pınar Alsan, Elif Durdu, Müjgan Ferhan Şensoy ve Derya Şensoy'dan oluşan oyuncu kadrosu ile 'Nereye De Gidiyor Lan Bu Gemi?' 7 Haziran Çarşamba günü saat 21.00'de Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde izleyicilere kahkaha dolu bir akşam yaşatmaya hazırlanıyor.

'Öküz'
Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde sahneleniyor

Ezop Sahne yeni prodüksiyonu 'Öküz', 9 Haziran akşamı Trump Kültür ve Gösteri Merkezi'nde tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Günümüzde, kimi zaman nazik, kimi zaman zalim bir şekilde hayatımıza işleyen, bizleri ele geçiren bir mobbing hikayesi… Yapımcılığını Ezop Sahne'nin üstlendiği 'Öküz', 9 Haziran Cuma günü saat 21.00'da Trump Kültür ve Gösteri Merkezi sahnesinde olacak.

Hande Selen tarafından dilimize çevrilen oyun 'Öküz', Hakan Karsak, Kanbolat Görkem Arslan, Bülent Düzünoğlu ve Esra Akbaş gibi usta oyuncular tarafından sahneleniyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Hakan Altıner Ferhan Şensoy Haldun Dormen Donald Trump Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title