Haberler

Keşan-enez Karayolu Sel Nedeniyle Trafiğe Kapandı

Keşan'da Meydana Sel Felaketi Nedeniyle Keşan-enez Karayolu Trafiğe Kapandı.

Keşan'da meydana sel felaketi nedeniyle Keşan-Enez Karayolu trafiğe kapandı.

Edirne'de dün akşam saatlerinde başlayarak gün boyu devam eden sağanak yağış, binlerce araziyi sular altında bırakırken, Keşan-Enez yolu trafiğe kapandı. Karahisar Köprüsü'nün üzerinden sel sularının taşması nedeniyle öğle saatlerinde kapanan yolda Edirne Valisi Nusret Miroğlu incelemelerde bulundu. Vali Miroğlu, "Bu, yıllardır görülmemiş bir felaket. Vatandaşlarımız biraz sabırlı olsunlar. Beklemekten başka çaremiz yok. Enez'e acil gitmesi gerekenler, İpsala-Sedde yolunu kullanabilirler. Diğer

vatandaşlarımız da Keşan'a dönebilirler. Aynı durum Edirnemiz'in diğer bölgelerinde de mevcut. Yapılacak bir şey yok" dedi.

Yolda kalan otomobil sürücüleri ise, Keşan'a bağlı Kılıç Köyü'nde yolun açılmasını beklemeye başladı. Jandarma ekipleri, sık sık anons yaparak yolun sabaha kadar açılmayacağını söyledi. Öte yandan, Keşan-Gelibolu yolu üzerinde bulunan Mahmutköy, Seydiköy, Şükrüköy ve Kadıköy yollarının da ulaşıma kapandığı, Keşan-Malkara karayolunda ulaşımın ise aksamalı olarak sağlandığı öğrenildi.

(ÖÇ-CİN-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title