Haberler

Kerim Yıldız'dan ÇGD'ye Ziyaret

Güncelleme:

Kerim Yıldız, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. ÇGD Yılın Enleri ödül törenine katılamadığı için plaketini geç alan Yıldız, Cemiyet üyelerine teşekkür etti.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Kerim Yıldız, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Ağrı Şubesini ziyaret eden Ak Parti Milletvekili Kerim Yıldız, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. ÇGD Yılın Enleri ödül törenine katılamadığı için plaketini geç alan Yıldız, Cemiyet üyelerine teşekkür etti.

Ülkemizin ve ilimizin süreç içerisinde çok yol aldığını belirten Yıldız, "Ülkemizde çok ciddi adımlar atılmakta. Ramazan ayını en iyi şekilde idrak etmekteyiz. Her fırsatta vatandaşlarımızla birlikte olmaya devam ediyoruz. Siz gazeteci arkadaşlara çok büyük görevler düşmektedir.

Bizim gözümüz kulağımız olmaya devam ettiğiniz için sizleri kutluyorum" dedi. Samimi bir havada geçen görüşme sonrası Yıldız'a plaketini ÇGD Ağrı Şube Başkanı Hüseyin Bayram verdi. Daha sonra fotoğraf çektiren Yıldız, cemiyetten ayrıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kerim Yıldız Ak Parti Ağrı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title