Haberler

Kent Konseyi'nden Aydın'a Hayırlı Olsun Ziyareti

Güncelleme:

Gaziantep Kent Konseyi, İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın'a hoş geldin ziyaretinde bulundu.

Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici ve Konseyin Yürütme Kurulu Üyeleri, Gaziantep İl Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ömer Aydın'a hoş geldin ziyaretinde bulundular.

HUZUR VE BARIŞ GAZİANTEP'İN DİĞER ADI

Ömer Aydın'a yeni görevinde başarılar dileyen Gaziantep Kent Konseyi Genel Sekreteri Necati Binici, 'Gaziantep'in her dönemde huzur ve barışın egemen olduğu örnek bir kent olarak ön plana çıktığını, bu huzurun tesis edilmesinde bütün kurum ve kuruluşların her zaman dayanışma içerisinde olduklarını' söyledi.

Şehrin 1990'lı yılların başından itibaren yoğun bir göçle karşı karşıya kaldığını hatırlatan Binici, Bu ani nüfus artışına kentin hazırlıksız yakalandığını, göçle birlikte kentte bir takım sıkıntıların oluştuğunu ifade etti.

Necati Binici, "Gaziantep'te oluşturulan kentlilik bilinci mevcut huzurun tesisinde temel etken. Şehrimizde Ortak Akıl çerçevesinde hareket eden kurum ve kuruluşlarımız, kent yaşamına sonradan katılan bütün kültürleri ve yaşam biçimlerini Gazianteplilik Bilinci altında toplamayı bildiler. Ülkemizde huzurun ve kamu düzeninin en temel aktörlerinin başında gelen Emniyet Teşkilatımızın değerli çabalarının her zaman yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. İl Emniyet Müdürümüze yeni görevinde başarılar diliyoruz. Gaziantep ve Kent Konseyi olarak çalışmalarında destekçileri olacağımızı bilmelerini istiyoruz" diye konuştu.

Şehrin sorunlarının da konuşulduğu ziyaretten büyük mutluluk duyduklarını ifade eden Gaziantep İl Emniyet Müdürü Ömer Aydın da; 'Öncelikle MOBESE ağının genişletilmesi, polis merkezlerinin ve motorize araç sayısının arttırılması konuları üzerinde yoğunlaşacaklarını' belirtti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Necati Binici Ömer Aydın Gaziantep Güncel Haberler

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Mehmet Şimşek mesajı vermişti! Bakanlığa bağlı ekipler denetim için sahillere iniyor

Saadet ve Gelecek Partileri 'Abdullah Gül' iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Saadet ve Gelecek Partileri "Abdullah Gül" iddiasını yalanladı: Gerçeklik payı yok

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Oktay Kaynarca'dan dikkat çeken çıkış: Ben Türkiyeliyim

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye 'asgari ücret' çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

Bayram ziyaretinde CHP'den AK Parti'ye "asgari ücret" çağrısı: Umarız müjdeyi verirsiniz

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title