Haberler

Kayseri'nin İncesu ilçesinde yapılacak lise binası için protokol imzalandı

Güncelleme:

Kayseri'nin İncesu ilçesinde devlet hayırsever desteği ile yapılacak lise binası inşaatı için protokol imzalandı.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, lise binası inşaatı için protokol Vali Gökmen Çiçek, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ve hayırsever Salih Hasır arasında valilik toplantı salonunda imzalandı.

Vali Gökmen Çiçek, törende yaptığı konuşmada şunları kaydetti:

"Hayırsever Salih Hasır amcamız, bütün birikimi ile İncesu'nun gençlerine, milletimizin çocuklarına armağan edecek bir lise yaptırma hayalinin olduğunu ifade etti. Salih amcam yıllarca İstanbul'da yaşamış, orada esnaflık yapmış yıllardır biriktirdiği parayı da 'ben bu milletimizin çocuklarının okuması için harcamak istiyorum, milletimiz için harcamak istiyorum' demiş. Allah ondan razı olsun. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

Hayırsever Salih Hasır da "Memleketimin çocuklarının okuması için yıllarca birikim yaptım. Bugün böyle bir hayır yaptığım için gerçekten çok mutluyum. Okul yaptırmak, memleketimizin çocuklarının okumasına vesile olmak en büyük hayalimdi. Valimiz başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından, İncesu ilçesi Karamustafapaşa Mahallesi'nde yapılacak 8 derslikli lise binası inşaatının protokolü imzalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa İlmek Gökmen Çiçek Kayseri Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title