Haberler

Kayseri'de Oto Tamirhanesine Pompalı Saldırı: 1 Ölü, 2 Yaralı

Kayseri'de oto tamirhanesine pompalı saldırı: 1 ölü, 2 yaralıUYUŞTURUCU TACİRLERİNİN REKABETİ 17 YAŞINDAKİ GENCİ CANINDAN ETTİKAYSERİ'de, dün akşam oto tamirhanesine pompalı tüfekle yapılan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan saldırının detayları ortaya çıktı.

Kayseri'de oto tamirhanesine pompalı saldırı: 1 ölü, 2 yaralı

UYUŞTURUCU TACİRLERİNİN REKABETİ 17 YAŞINDAKİ GENCİ CANINDAN ETTİ

KAYSERİ'de, dün akşam oto tamirhanesine pompalı tüfekle yapılan ve 1 kişinin ölümü, 2 kişinin de yaralanması ile sonuçlanan saldırının detayları ortaya çıktı. Otomobil motorunu tamir ettirmek için eniştesi Mehmet Özden ile birlikte tamirhaneye gelen Ali Türkmen, yine aracını tamir ettirmek için aynı tamirhaneye gelen Yusuf Gülener'in uyuşturucu rekabeti içinde olduğu kişiler tarafından pompalı tüfekle öldürüldü.

Dün akşam merkez Melikgazi ilçesi Orta Sanayi'de yaşanan olayda, Mehmet Özden (19) motoru arızalı otomobilini yaptırmak için 21.00 sıralarında kayınbiraderi Ali Türkmen'i (17) yanına alarak oto tamircisine gitti. Bu sırada Yusuf Gülener'de (34) motoru arızalı olan aracını tamir ettirmek için aynı oto tamirhanesine geldi. O sırada Gülener'le aralarında uyuşturucu rekabeti olduğu öğrenilen kimliği henüz belirsiz 2 kişi tamirhaneyi pompalı tüfekle taradı. Asıl hedeflerinin Gülener olduğu öğrenilen 2 zanlı bu sırada tamirhanede bulunan Ali Türkmen, eniştesi Mehmet Özden ve Yusuf Gülener yaraladı. Yaralılar oto tamirhanesinin sahibi Ali Suna tarafından Eğitim ve Araştırma Hastanesi acil servisine götürüldü. Hastanede tedavi altına alınan Türkmen, doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Özden ve Gülener'in ise tedavileri sürüyor. Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri olayın 2 zanlısını arama çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Türkmen Kayseri Politika Güncel Haberler

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Gözaltına alınan 3 emniyet müdürü Ayhan Bora Kaplan'ı yaka paça yakalayan kişilermiş

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

Şiddet olaylarının tırmandığı Fransa'nın özerk bölgesi Yeni Kaledonya'da OHAL ilan edildi

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

2 milyon 950 bin TL'ye aldığı evin gerçek fiyatını öğrenince hayatını şokunu yaşadı

Binaya asılan 'Allah belanı versin Nurettin' yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

Binaya asılan "Allah belanı versin Nurettin" yazılı pankart vatandaşları şaşırttı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title