Haberler

Kaymakamın Aracı Kaza Yaptı: 1 Ölü, 2 Yaralı (2) - Yeniden

Sayın Yazıişleri müdürlerinin dikkatine;'Kaymakamın aracı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı' başlıklı haberimizi, fotoğraf ve plakada yapılan yanlışlık nedeniyle düzelterek yeniden veriyoruz.

Sayın Yazıişleri müdürlerinin dikkatine;

'Kaymakamın aracı kaza yaptı: 1 ölü, 2 yaralı' başlıklı haberimizi, fotoğraf ve plakada yapılan yanlışlık nedeniyle düzelterek yeniden veriyoruz.

YENİDEN

---------------

Latif SANSÜR/SELÇUK ( İzmir ), - İZMİR'in Selçuk İlçesi Kaymakamı Ayhan Boyacı'nın içinde bulunduğu hafif ticari araç, kavşakta otomobille çarpıştı. Kazada Kaymakam Boyacı ve sürücü ağır yaralanırken, diğer aracın şoförü hayatını kaybetti.

Kaza, bugün akşam saatlerinde Belevi Kavşağı'nda meydana geldi. Kaymakam Ayhan Boyacı, Başbakan Binali Yıldırım'ın İzmir'deki programına katılmak için Selçuk Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na ait hafif ticari araçla yola çıktı. Hakan Parlatan yönetimindeki 35 LEM 03 plakalı araç, Tire yönünden gelen Ömer Özbilici yönetimindeki 35 Z 2383 plakalı otomobille çarpıştı. Kazada, Özbilici yaşamını yitirdi, Kaymakam Boyacı ile şoför Parlatan ağır yaralandı.

Çevredekilerin çağırdığı ambulansla Kaymakam Boyacı ve Hakan Parlatan, Selçuk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Buradaki ilk müdahalelerinin ardından Kaymakam Boyacı, Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne, Parlatan ise Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Ömer Özbilici'nin cansız bedeni ise olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayhan Boyacı İzmir Politika Güncel Haberler

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından dövüldü

Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel çalışanları tarafından dövüldü

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanlığı sorusuna net cevap: Tek hedefim CHP'nin iktidar olduğu gece partinin genel başkanı olmak

Özgür Özel'den Cumhurbaşkanlığı sorusuna net cevap: Tek hedefim CHP'nin iktidar olduğu gece partinin genel başkanı olmak

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

2 çocuk annesi boğazı kesilerek katledildi! 3 altın bilezik için öldürmüş

Bakmadan Geçme

KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 25 MAYIS 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 25 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? 25 Mayıs hangi burç? 25 Mayıs'ta doğanlar hangi burç oluyor? 25 Mayıs tarihi hangi burç olur? 25 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 25 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Steam çöktü mü? 25 Mayıs Cumartesi Steam sorun mu var? Galatasaray'da seçim ne zaman, seçim bugün mü? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Yeni eğitim müfredatı onaylandı mı? Talim ve Terbiye Kurulu müfredatı onayladı mı? 25-26 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 25-26 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! #128680 25-26 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

Tebliğ yapanlara vatandaştan tepki: Namazdan milleti soğuttunuz, defolun

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title