Haberler

Kaymakam Kaya Bölükyayla'da Yatırımları İnceledi

Adıyaman’ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Bölükyayla Beldesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Adıyaman'ın Kahta İlçe Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Bölükyayla Beldesini ziyaret ederek bir dizi incelemelerde bulundu.

Bölükyayla Beldesinde yapım aşamasında olan 100 tonluk su deposunu inceleyen Kaymakam Kaya, Bölükyayla Belediye Başkanı Ramazan Yavuz'dan yatırımlar hakkında bilgi aldı. Bölükyayla Beldesinin Haydaran İçme Suyu projesine dahil edildiğini belirten Bölükyayla Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Yavuz, "14 kilometrelik uzunluğa sahip ve saniyede 8 litre su akıtabilme özelliği olan projenin maliyeti 2 Milyon 600 Bin TL'dir. Proje tamamlandığında beldemiz cazibeli bir içme suyuna kavuşmuş olacak. Bu hizmetin Bölükyayla Beldesine gelmesinde emeği olan TBMM Başkan Vekili Ahmet Aydın ve Adıyaman milletvekillerine teşekkür ediyorum" dedi. Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya ise, "Yatırımın şimdiden Bölükyayla Beldesine hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde yapılan yatırımlardan dolayı TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Adıyaman milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Yapılan Gezi ve incelemelerde Kaymakam Kaya'ya, Bölükyayla Beldesi Belediye Başkanı Ramazan Yavuz eşlik etti. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bölükyayla Beldesi Ahmet Gazi Kaya Adıyaman Kahta Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title