Haberler

Kardemir Karabükspor Başkanı: "Baliç'le İyi Bir Çıkış Yakaladık"

Ptt 1'nci Lig ekibi Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, yeni teknik direktörleri Elvir Baliç'le yakaladıkları çıkışı, devam ettireceklerine inandığını söyledi.

Ptt 1'nci Lig ekibi Kardemir Karabükspor'un Başkanı Ferudun Tankut, yeni teknik direktörleri Elvir Baliç'le yakaladıkları çıkışı, devam ettireceklerine inandığını söyledi.

Başkan Tankut, Karşıyaka'yı sahalarında 2-1 yenerek zirvedeki yerlerini koruduklarını ifade etti, "Baliç, kısa bir sürede futbolcularla çok iyi bir iletişim kurdu. Futbolcularımız çok istekli ve arzulu. Soyunma odamız çok renkli görüntülere sahne oluyor. Takımımızda moral ve motivasyon üst düzeyde. İyi futbol oynuyoruz. İnşallah daha da iyi olacak" dedi.

Hafta sonunda Samsunspor'la deplasmanda zor bir maç oynayacaklarını vurgulayan Başkan Tankut, "Rakibimiz ligin güçlü ekiplerinden. Biz de güçlüyüz. Dolayısıyla seyir zevki yüksek güzel bir maç olacak. Hedefimiz puan ya da puanlarla ayrılmak" diye konuştu. - K

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Elvir Baliç Karşıyaka Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title