Haberler

Karda Mahsur Kalan Köylüler Kurtarıldı

Görüntü Dökümü: Benekli Köyü yolunun kardan temizleme çalışmaları, İş makineleri ile köy yolunda mahsur kalan köylülere ulaşma anları, Mahsur kalan vatandaşlardan Abdullah Şipan'ın konuşması, Vatandaşlardan Kerem Şınık'ın konuşması, Tipi ve kardan dolayı yolda kalan köylülerin konuşması, Köy yolunda mahsur kalan araçların köye ulaştırılması, Karda mahsur kalan köylüler kurtarıldı Bitlis'in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolunda mahsur kalan 50 kişi, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı Bitlis'in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolunda 3 saat mahsur kalan vatandaşlar, karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

Görüntü Dökümü:

Benekli Köyü yolunun kardan temizleme çalışmaları,

İş makineleri ile köy yolunda mahsur kalan köylülere ulaşma anları,

Mahsur kalan vatandaşlardan Abdullah Şipan'ın konuşması,

Vatandaşlardan Kerem Şınık'ın konuşması,

Tipi ve kardan dolayı yolda kalan köylülerin konuşması,

Köy yolunda mahsur kalan araçların köye ulaştırılması, Karda mahsur kalan köylüler kurtarıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolunda mahsur kalan 50 kişi, karla mücadele ekiplerince kurtarıldı

Bitlis'in Tatvan ilçesinde yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle köy yolunda 3 saat mahsur kalan vatandaşlar, karla mücadele ekiplerinin çalışmasıyla kurtarıldı.

İlçeye 10 kilometre mesafedeki Benekli köyü yolunda mahsur kalan 15 araçtaki 50 kişi, uzun süre uğraşmalarına rağmen araçlarını saplandığı yerden çıkaramadı.

Bunun üzerine İl Özel İdaresi ve belediye ekiplerine haber veren vatandaşlar, ekiplerin bir saat süren çalışmasının ardından kurtarıldı.

Tipi nedeniyle kapanan yolda kara saplanan araçlar da iş makinelerinin yardımıyla bulundukları yerden çıkarılarak vatandaşların köye ulaşması sağlandı.

Mahsur kalan vatandaşlardan Abdullah Şipan, büyük bir tehlike atlattıklarını, ekipler sayesinde donmaktan kurtulduklarını söyledi.

Hasta ziyaretinden döndükleri sırada fırtınaya yakalandıklarını belirten Şipar, "İlçe merkezinde hava güzeldi ama köy yolunda fırtınaya vardı. Tipiden dolayı yol tamamen karla kaplandı. Geriye de dönemediğimiz için olduğumuz yerde kaldık. 3 saatten beri burada bekliyorduk. Bizi kurtarmaya gelen ekiplere teşekkür ederiz" diye konuştu.

Vatandaşlardan Kerem Şınık ise köye döndükleri sırada tipi nedeniyle araçlarının kara saplandığını ve 3 saat kurtarılmayı beklediklerini anımsattı.

Kaynak: AA / Güncel

Tatvan Bitlis Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title