Haberler

Karaman Belediyesi Personelini Eğitiyor

Güncelleme:

Karaman Belediyesi, daha iyi hizmet vermek için personelini eğitiyor.

Karaman Belediye Başkanı Kâmil Uğurlu; eğitimli, bilgili ve güler yüzlü personelle vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek amacıyla hizmet içi eğitimlere önem verdiklerini söyledi.

Karaman Belediyesi, kaliteli hizmet verebilmek ve mevzuatlara uygun hareket etmek amacıyla hizmet içi eğitim seminerlerine devam ediyor. Her yıl 25 Mayıs da kutlanan Etik Haftası nedeniyle çalışanlara yönelik; etik kültürü ve bilincinin, etik davranış ilkelerini yerleştirilmesi ve geliştirilmesi hakkında İç denetçi Mehmet Ünlü tarafından seminer düzenlendi.

Belediyelerin halka hizmet yerleri olduğunu söyleyen Başkan Uğurlu: "Biz de vatandaşlarımıza güler yüzlü ve daha iyi hizmet etmek ve kanuni hükümlerimizi eksiksiz yapmak amacıyla personelimizin eğitilmesine yönelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Seminerler sayesinde çalışanlarımızın vatandaşlarımıza yaklaşımları olumlu yönde gelişiyor. Ayrıca belediye kanunundaki değişiklikleri ve yeni çıkan mevzuatları yakından takip etme fırsatı da buldular. Böylece çalışmalarımız daha verimli hale geldi" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Karaman Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title