Haberler

Kar Üstünde Cirit Antrenmanı

Erzincan'daki Muammer Aydın Cirit Spor Kulübü'ne bağlı sporcular, kar kış demeden antrenmanlarını sürdürüyor.

Erzincan'daki Muammer Aydın Cirit Spor Kulübü'ne bağlı sporcular, kar kış demeden antrenmanlarını sürdürüyor. Sekiz kişiden oluşan cirit ekibi, karşılaşmalara hazır olabilmek için sürekli antrenman yapıyor.

Muammer Aydın Cirit Spor Kulübü'ne bağlı sporcular, karlı zemine ve soğuk havaya aldırış etmeden antrenmanlarına devam ediyor. Oyuncular, Fatih Mahallesi'nde bulunan cirit antrenman sahasındaki karlı zeminde atlarını koşturarak mücadele etti. Havanın soğuk olmasına rağmen az sayıda kişinin izlediği antrenman oldukça çekişmeli geçti. Sporcular, mayıs- haziran aylarında Geleneksel Spor Dalları Federasyonu'na bağlı olarak lig maçlarının başlayacağını söyledi. Sporcular, "Yaz, kış, yağmur, soğuk demeden antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Zeminin karla kaplı olması bizleri pek etkilemiyor. Kışın hem hayvanlarımız yaza göre daha az yoruluyor hem de biz daha zevk alıyoruz" dedi. - Erzincan

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Muammer Aydın Erzincan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title