Haberler

Kalk Gidelim "AZ Al İsraf Etme" Dedi

Güncelleme:

Cumartesi akşamlarının ilgiyle izlenilen dizisi Kalk Gidelim'in genç oyuncuları "Az al israf etme" mottosuyla herkese örnek oldular!

Kalk Gidelim'in genç oyuncuları Sena Çakır, Alper Saylık ve Alican Okumuş TRT Haber bünyesinde hazırlanan Yeşil Adım projesine yüksek enerjileri ile destek verdiler. "Az al israf etme" bölümüne konuk olan gençler yiyebileceğiniz kadar yemek alın israf etmeyin dediler. Doğa için gelecek için yeşil bir adım at az al israf etme mottosuyla sosyal sorumluluk projesinde yer aldılar ve bütün gençlere örnek oldular.

Eyüp Üstün'ün yapımcılığını üstlendiği Kalk Gidelim dizisinin başrollerini Ufuk Özkan, Ayça Varlıer, Mehtap Bayrı ve Erkan Sever paylaşırken dizide Yıldız Kültür, Beyazıt Gülercan, Nalan Okçuoğlu, Emin Gürsoy, Kerim Yağcı, Aslı Omağ, Füsun Kostak, AndreyStan, İlayda Aydın, Ece Aydemir, Sena Çakır, Can Kıran, Alican Okumuş ve daha birçok başarılı oyuncu yer alıyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ayça Varlıer Ufuk Özkan Eyüp Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title