Haberler

Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Güncelleme:

AFAD'ın geçtiği bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 7 km derinlikte meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedildi.

Türkiye son dönemde meydana gelen depremlerle adeta bir beşik gibi sallanmaya devam ederken, 6 Şubat depremlerinde büyük yıkım yaşanan Kahramanmaraş'tan korkutan bir haber daha geldi.

AFAD DUYURDU

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nın ( Afad ) geçtiği bilgiye göre, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde 4.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

KISA SÜRELİ PANİĞE NEDEN OLDU

Yerin 7 km derinliğinde meydana gelen sarsıntı çevre illerde de hissedilirken, deprem vatandaşların kısa süreli panik yaşamalarına neden oldu. Kahramanmaraş'ta meydana gelen depreme ilişkin AFAD'dan yapılan açıklama ise şu şekilde;

Kahramanmaraş'ta 4.4 büyüklüğünde deprem! Sarsıntı çevre illerde de hissedildi

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

Kahramanmaraş Elbistan Deprem AFAD Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Erhan Sarac:

Adana da hissedilmedi vallaha var yaaa böyle çevre illerde hissetti diyor yaaaa çoğu yalan dolan

37
31
yanıtYanıtla
Saksıya fesleğen gibi oturturum:

Adıyamanda hissedildi.Çevresinde bir adana mı var

yanıt37
yanıt9
Tutankamon Hoca:

Dua edelim top yeekün ozaman etkilenmezük

yanıt8
yanıt15
haksız mıyım:

fay hatlarının üzerine ve dayanıksız konut yapmayın. dinleyen kim?

33
0
yanıtYanıtla
Tutankamon Hoca:

Bakan Murat Kurum Türkiye genelinde toplamda 7 milyon 85 bin 969 adet bağımsız bölüme Yapı Kayıt Belgesi vermiş Bilgin olsun :)

yanıt36
yanıt18
haksız mıyım:

yapılan yanlışı babam yapsa da ben yanlış derim. ama siz MUHAFAZAKAR iktidar yanlış yapıyor diye müslüman halka gelin gavur olun diyorsunuz. sen, JY falan... yapılan yanlışı konuşmaya varım ama bu islamın değil şahsın hatasıdır. buna var mısın?

yanıt32
yanıt3
Sosyalci:

Tutankamon papaz Erdoğanın İnsanlara kentsel dönüşüme geçmeleri konusundaki konuşmalarını nedense hiç biriniz bahsetmiyorsunuz. Adam resmen yalvardı. "Yarın birgün bir deprem olursa yine bu garipten bileceksiniz" dedi. Hep siz karşı çıktınız.

yanıt27
yanıt12
Özer Gül:

az da değil 4.4

14
4
yanıtYanıtla
Muzaffar Tiryaki:

Gelen bildirim 4.7 derinlik 1.3 yüzeye bu kadar yakın şimdi toptan gideriz böyle giderse

8
0
yanıtYanıtla
Ay Yıldız:

ŞUANDA DEPREM İLLERİNİN BİRÇOĞUNDA HALK, BAŞINA BUYRUK EV YAPIYOR.. HATTA HASSA İLÇESİNİN BAZI MAHALLELERİNDE YOLA SIFIR YAPMIŞLAR BURASI MUZ CUMHURİYETİ Mİ ? İDARECİLER NEDEN GÖZ YUMUYOR BUNLARA.. HİÇMİ DERS ALINMAYACAK YA HİÇMİ??????

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title