Haberler

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi İstasyon Mahallesinde Yol Bakım ve Onarım Çalışması Başlattı

Güncelleme:

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon mahallesinde yol bakım ve onarım çalışması başlattı. Belediye Başkanı Necati Okay, çalışmaların kış aylarına kadar devam edeceğini belirtti.

Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstasyon mahallesinde yol bakım ve onarım çalışması başlattı.

Dulkadiroğlu Belediyesi, asrın felaketinin yaralarını sarmayı sürdürüyor. Bu çerçevede şehir merkezinde ve kırsal bölgelerde yol yapım ve onarım çalışmalarını hızlandıran Dulkadiroğlu Belediyesi ekipleri, İstasyon mahallesinde asfalt serimi yaptı.

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, ekiplerin yoğun çalışmasının devam edeceğini dile getirdi. Başkan Okay, "İlçemizde ihtiyaç duyulan alanlarda, çeşitli planlamalar çerçevesinde asfalt çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Son olarak İstasyon mahallemizde sokaklarımızı iyileştirme adına asfalt uygulaması yaptık. Kısa sürede buradaki çalışma tamamlanacak ve vatandaşlarımız ulaşımını daha güzel bir şekilde sağlayacak. Ekiplerimizin bu yoğun çalışması kış aylarına kadar devam edecek" dedi. - KAHRAMANMARAŞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fen İşleri Müdürlüğü Kahramanmaraş Dulkadiroğlu Necati Okay Belediye Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title