Haberler

Kahramankazan'da Dünya Tiyatro Günü Yarışmaları Ödül Töreni

Güncelleme:

Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Kahramankazan'da düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullara ödülleri verildi. Ödül törenine Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ile öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı. Programda birinci olan Şahin Ortaokulu öğrencileri oyunlarını sahneledi.

Dünya Tiyatro Günü dolayısıyla Kahramankazan'da okullar arasında düzenlenen yarışmalarda dereceye giren okullara ödülleri verildi.

Kahramankazan Efes Mesleki Teknik Anadolu Lisesi'nde düzenlenen ödül törenine Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Yıldırım ile öğretmenler, öğrenciler ve velileri katıldı.

Yıldırım, Dünya Tiyatro Günü'nü ilçede bir dizi etkinlikle kutladıklarını belirterek, "Yaptığımız tüm çalışmalarda öğrencilerimize estetik duygusuna kazandırmak için sanatsal ve sportif etkinliklere ayrı önem veriyoruz." dedi.

Daha sonra ortaokullar arası kategorisinde birinci olan Şahin Ortaokulu öğrencileri, "Dünyayı yanağından öptük" adlı oyunlarını sahneledi.

Program, yarışmalarda liseler ve ortaokullar kategorisinde ilk üçe giren öğrenci ve okullarla en iyi kız ve en iyi erkek oyuncu seçilen öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak: AA / Güncel

Dünya Tiyatro Günü Kemal Yıldırım Kahramankazan Mehmet Ayan Dünya Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title