Haberler

Kağıthane'de Esnaf Ziyaretleri Devam Ediyor

Güncelleme:

Kılıç, Anadolu'nun mozaiğini oluşturan Kağıthanelilerle çeşitli vesilelerle buluşmaya devam ediyor.

İlçedeki tüm Mahallelerde "Esnaf Ziyaretleri" başlatan Fazlı Kılıç, Mahalle Esnaflarını mekânla"Esnaf Ziyaretleri"nin 13. cüsünü Yahya Kemal Mahallesinde 09 Nisan Pazartesi günü başlatıp, Salı günü de sürdüren Fazlı Kılıç, Cadde ve Sokaklarda bulunan esnafları yerlerinde ziyaret ederek, mini sohbetlerle fikir alışverişinde de bulunuyor.rında zPazartesi günü yapılan Esnaf Ziyaretine Belediye Başkanı Fazlı Kılıç ile birlikte AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer de katıldı.

Ziyaretlerde AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları Mevlüt Öztekin ve Mustafa Oğuz Toktekin, Birim Müdürleri, Belediye Meclis Üyeleri de yer aldı. Ayrıca Yahya Kemal Mahalle Başkanı Yılmaz Koyuncu ve Mahalle Teşkilatı da Esnaf gezilerine eşlik ettiler.iyaret ederek, görüş ve fikirlerine baş vuruyor.

Başkan Fazlı Kılıç, Esnaf Ziyaretlerinde Kağıthane'deki değişim ve gelişimden bahsederken, Akşamları da mahalle sakinlerinin karşısına çıkarak, geride kalan bir yılın değerlendirmesinin yapıldığı "Halk Meclisleri"nin duyurusunu da yapıyor. Yahya Kemal Mahallesi Halk Meclisi 12 Nisan Perşembe günü, Talatpaşa Caddesindeki Onuk Düğün Salonunda saat 20:30 da gerçekleştirilecek. Semt sakinlerinin katılımını bekliyoruz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Fazlı Kılıç Kağıthane Ak Parti Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title