Haberler

Kadirli Devlet Hastanesi'nde görev yapan 50 sağlık çalışanının korona testi pozitif çıktı

Güncelleme:

Osmaniye'de bulunan Kadirli Devlet Hastanesi'nde son 3 günde yapılan testlerde, aralarında doktor, hemşire ve güvenlik görevlilerinin de bulunduğu 50 kişinin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde, Kadirli Devlet Hastanesi'nde görev yapan 50 sağlık çalışanının Kovid-19 testi pozitif çıktı.

Edinilen bilgiye göre, Kadirli Devlet Hastanesi'nde son 3 günde yapılan testlerde aralarında doktor, hemşire, otomasyon, temizlik görevlisi ve güvenlik görevlilerinin olduğu 50 kişinin Kovid-19 testi pozitif çıktı.

FİLYASYON ÇALIŞMASI BAŞLATILDI

Koronavirüse yakalanan sağlık çalışanları karantinaya alınırken temaslı olduğu kişiler içinde filyasyon çalışması başlatıldı. Hastane personeline test yapılmaya devam ediliyor. Koronaya yakalanan sağlık personeli sayısında artış olacağından endişe ediliyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Devlet Hastanesi Osmaniye Kadirli Güncel Haberler

500

Yorumlar (24)

abidin:

110 sağlık çalışanı vefat etmiş Allah yakınlarına sabır versin, sağlık bakanına helal olsun sahip çıkıyo personeline, 220 polis memuru ölmüş koronadan kimsenin umrunda değil.

4
5
yanıtYanıtla
Covid:

Saglik calisanlarina sahip cikmak derken ne yapti?

yanıt3
yanıt1
Korona mağduru:

Maskesiz, önlüksüz çalışan yok ama hastane rakamları heryerden daha çok nasıl oluyor bu ? Burada da 13 kişi de enfeksiyon var dediler 2500 nüfuslu ilçe, ne dışarıdan gelen var ne giden. Bir dümen var ama hayırlısı.

0
9
yanıtYanıtla
Mağdur sanan uyanık:

Günün 24 saati maske ile mi çalışıyor sanıyorsun. İlçeye hiç mi dışardan nakliye ürün getiren götüren olmuyor. Kapısında mı bekliyorsun. Dümen varsa yoğun bakımda ölenler neden ölüyor. Hastane rakamları her yerden daha çok çünkü. Hastaneden hastanın kendisi zaten.

yanıt1
yanıt1
hasan:

yanlışın var 130000 nüfuslu büyük bir ilçe

yanıt1
yanıt0
atasözü:

''Et kokarsa tuzlarsınız. Ya tuz kokarsa ?. . . '' Lütfen sağlık emekçilerimize destek verelim. Hem onlar, hem kendimiz için. Çok şey istenmiyor bizden. Maske ve yeterli mesafe. . . Çok zorunlu olmadıkça uzak duralım birbirimizden. Ziyarete, eğlenceye, camiye, düğün vb. etkinliklere gitmeyelim.

5
2
yanıtYanıtla
bişi olmaz:

la oğlum korkmayın korkmayın bişi olmaz

3
4
yanıtYanıtla
DOLARLA MAAŞ ALMAYAN adam:

Hee olma olmaz, hergün yüzlerce insan neden ölüyor. Taş kafalı adan beyinsiz.

yanıt2
yanıt0
burusli:

bı arkadasım soyledı saglık calısanlarından coronalı olup hala calısnlar varmıs durum vahim

6
1
yanıtYanıtla
....:

Hala çalışan mi var yoksa calistirilan mı? Bunu bir düşünün.

yanıt7
yanıt1
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title