Haberler

Kadir Şeker olayında işler iyice karıştı! Öldürülen Özgür Duran'ın annesine saldırdılar

Güncelleme:

Konya'da Ayşe Dırla'yı darbettiği gerekçesiyle Kadir Şeker tarafından kalbinden bıçaklanıp öldürülen Özgür Duran'ın Antalya'da yaşayan annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç, Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla'nın saldırısına uğradı. Dalkılınç, Dırla'nın saçını yolup, burnuna kafa attığını ve "Oğlun gibi seni öldürsek ne yazar?" dediğini iddia etti.

İddiaya göre, geçen yıl 5 Şubat'ta Piri Reis Parkı'nda sevgilisi Ayşe Dırla'ya bağırarak küfreden ve kameriyeyi yumruklayan Özgür Duran'a müdahale etmek isteyen Kadir Şeker, boğuşma sırasında Duran'ı kalbinden bıçaklayarak öldürdü. Olay sonrası tutuklanıp hakkında 'kasten adam öldürme' suçundan iddianame hazırlanan Şeker, yargılandığı Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nce ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Şeker'in cezası, olayın haksız tahrik altında gerçekleşmesi nedeniyle 15 yıla, iyi hal hükümleri uygulanarak 12.5 yıla düşürüldü.

Kadir'in öldürdüğü maktülün annesinden şok iddia: Ayşe Dırla'nın kız kardeşi tarafından saçım yolundu, burnuma kafa atıldı

CEZASI 10 YILA DÜŞECEK

Gerekçeli kararın tebliğ edilmesinin ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı, kararla ilgili İstinaf Mahkemesi'ne başvurdu. Başsavcılığın başvurusunda, Kadir Şeker'e verilecek cezada, Cumhuriyet Savcısı'nın mütalaası doğrultusunda haksız tahrik indiriminin üst seviyeden uygulanması istendi. Konya 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin verdiği kararın bozulması ve haksız tahrik indiriminin en üst seviyeden uygulanması durumunda, Kadir Şeker'e verilen ceza, iyi hal hükümleri de uygulanarak, 10 yıla düşecek.

AYŞE DIRLA'NIN KIZ KARDEŞİYLE YOLDA KARŞILAŞTI

Dava dosyasının bir numaralı tanığı Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla, geçen cumartesi günü Antalya'da yaşayan Özgür Duran'ın annesi Mübeyyen Güner Dalkılınç'ı darbetti. Oğluna yemek götürmek için evden çıkan Dalkılınç, Kadir Şeker hakkında yürütülen ve takipsizlik kararı verilen 'kiralık katil' soruşturmasında adı geçen Ayşe Dırla'nın kız kardeşi Figen Dırla ile Yeşildere Mahallesinde sokak üzerinde karşılaştı.

Kadir'in öldürdüğü maktülün annesinden şok iddia: Ayşe Dırla'nın kız kardeşi tarafından saçım yolundu, burnuma kafa atıldı

BURNUNA KAFA ATTI

Dalkılınç'ın önünü kesen Dırla, tehdit ettiği Dalkılınç'ı dövdü. Dalkılıç'ın saçını kopartan ve tokasını kıran Dırla, burnuna da kafa attı. Hastaneden darp raporu alan Mübeyyen Güner Dalkılınç, emniyete giderek Figen Dırla'dan şikayetçi oldu. Figen Dırla hakkında, kasten yaralama ve tehdit suçlarından soruşturma başlatıldı.

Kadir'in öldürdüğü maktülün annesinden şok iddia: Ayşe Dırla'nın kız kardeşi tarafından saçım yolundu, burnuma kafa atıldı

"OĞLUN GİBİ SENİ DE ÖLDÜRSEK NE YAZAR?"

Mübeyyen Güner Dalkılınç, sokakta oğlunu ararken karşısına Ayşe Dırla'nın kardeşi Figen Dırla'nın çıktığını belirterek, "Bir anda bana saldırmaya başladı. 'Oğlun gibi seni de öldürsek ne yazar?' dedi ve yakamdan tutup kafa attı. Tokamı kırıp, saçımı yoldu. Hakaret ve tehditlerde bulundu. Ben yine de bu işin peşini bırakmayacağım. Bunların korktuğu bir şey var ki bize saldırıyorlar. Açıkça 'Oğlunu biz öldürttük' diyor. 'Kadir Şeker'i biz tuttuk' der gibi itiraf ediyorlar" dedi.

"CAN GÜVENLİĞİMİZ YOK"

Özgür Duran'ın kardeşi Niyazi Remzi Duran ise ağabeyinden sonra annesinin de canına kıyılmak istendiğini söyledi. Annesinin darbedilmesinin peşini bırakmayacağını belirten Remzi Duran, "Biz daha önceden can güvenliğimiz yok diye koruma talep etmiştik. Bize koruma verilmediği gibi bir de darbedildik. Bu işin takipçisi olacağız. Ailemden ikinci bir kişinin zarar görmesine izin vermeyeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kadir şeker Remzi Duran Antalya Konya Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (16)

Bedirhan:

Kadir masumdur zoruna giden defolsun

6
13
yanıtYanıtla
RAMAZAN:

Hadi oradan sen defol , bıçaklı psikopatları savunduğuna göre, sende sağlam ayakkabı değilsin.

yanıt7
yanıt4
ADANIB BİRİ:

KADİR ŞEKER KALBİNDEN ADAM BICAKLAMIŞ BİR KATİLDİR. . .

yanıt3
yanıt2
Halil:

Kadir şeker serbest bırakılsın diyen utanmazlar bakalım şimdi ne yapacak

2
9
yanıtYanıtla
Başak:

Lafı nerenden anladım sen anlaman yok belli

yanıt1
yanıt3
Şadiye:

Sensin utanmaz gelirse maf ederim

yanıt0
yanıt0
Şadiye:

Hey ramazan hattini bil o katil deyil annladınmı beni ha bide o pispopat deyil

yanıt0
yanıt0
cello:

. . bu dayak yiyen kadın, , kadirin antalyaya gidip figen dırlanın evinden uyuşturucu aldığını şahitlerin olduğunu söyledi. . bunun üzerine savcılık olayı araştırdı gizli tanık ifade vermekden vazgeçti. . savcılık takipsizlik kararı verdi. . ama neden figen dırla gelip bu kadını darp edip tehdit etti???ablası 1 kg uyuşturucuyla yakalandı şimdi içerde (kadirin parkda kurtardığı kadın). . yani ailecek uyuşturucu işi yapıyorlar. bakalım sonu ne olacak?

6
1
yanıtYanıtla
Yaw he he:

Çamur at izi kalsın. Sizler kötü değil, zalimsiniz. Ne yazık ki o gencecik kadirin kollarında can verdi. Kadirin hayatını gider ayak kararttı. Adalet kadir için eninde sonunda doğru karar verecektir. İnşallah...

1
2
yanıtYanıtla
lahevlae:

sen ne anlatıyorsun ulan kalbinden bıcaklayıp öldürmüş yolda gördügü adamı

yanıt1
yanıt1
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title