Haberler

Kadir İnanır hastaneden taburcu oldu

Güncelleme:

24 Mart'ta evinde geçirdiği rahatsızlık sonrası beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için apar topar hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınan 74 yaşındaki oyuncu Kadir İnanır, taburcu oldu.

Beykoz'da yaşadığı evde 24 Mart'ta rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan sanatçı, beyne pıhtı atması sonucu inme geçirdiği için operasyona alınmış ve tedbir amaçlı entübe edilmişti. Günlerdir yoğun bakımda yatan İnanır'dan güzel haber geldi.

REHABİLİTASYON SÜRECİ DEVAM EDECEK

Tedavinin iyi gitmesi nedeniyle 27 Mart'ta ekstübe edilen İnanır, 1 Nisan'da yoğun bakımdan çıkarılarak, servise alındı. Servise alındıktan sonra yakınlarıyla birebir temas kuran ve toparlama sürecine giren, fakat rehabilitasyon süreci devam edecek olan sanatçı, bugün hastaneden taburcu oldu.

Kadir İnanır Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu oldu

DAHA ÖNCE DE HASTANEYE KALDIRILMIŞTI

Kadir İnanır, 20 Kasım 2021'de de rahatsızlanmış ve Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. İnanır, beyin damarında pıhtı attığının belirlenmesinin ardından yoğun bakıma alındıktan sonra ameliyat geçirmişti.

Kaynak: AA / Güncel

Kadir İnanır Magazin Sağlık Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

Allahın Kulu:

Bi geberemedi bu kibir abidesi. Hala haberleri yapılıyor...

9
33
yanıtYanıtla
Delil Deniz:

Geçmiş olsn ??

17
14
yanıtYanıtla
mardinli yiğit:

Allah şifalar versin inş. Yakın zamanda ayağa kalkıp vekil olmasını dilerim.

9
20
yanıtYanıtla
Yakup ilik:

çok geçmiş olsun Adam gibi adam KADİR İNANIR

13
11
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title