Haberler

Kadınlar Kenti Filmi

Kadınlar Kenti filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Kadınlar Kenti filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

Kadınları ve yı çok seven bir yönetmenden düşler, gençlik hayalleri, serbest çağrışımlarla dolu, varyete zenginliğinde bir gösteri.

Kadınlar Kenti, dünya sının en usta yönetmenlerinden Fellini’nin kadınlara duyduğu saplantılı tutkuyu gözler önüne seriyor. Fellini’nin en sevdiği aktör Marcello Mastroianni bu filmde de yönetmenin ikinci benliği olarak karşımızda. Bir modern zaman Don Juan’ı rolündeki Mastroianni, geçmişten geleceğe uzanan büyülü bir yolculukta, hayatın farklı alanlarından pek çok kadınla içli dışlı oluyor. Bu yolculukta ulaşmak istediği son noktayı ise mükemmel kadın temsil ediyor.

Fellini’nin daha önce çektiği ve aralarında Tatlı Hayat, 8 1/2 ve Ruhların Jülyeti’nin de bulunduğu 17 filmiyle de bağlantılı olan Kadınlar Kenti, Dante’den Fred Astaire’e uzanan geniş bir kültürel yelpazede sanatının farklı bir boyutunu yansıtıyor. Cinsellik, fantezi ve heyecan dolu bu film, izleyiciyi dehasıyla kendine hayran bırakıyor.

Yönetmen: Federico Fellini

Senaryo: Brunello Rondi, Bernardino Zapponi, Federico Fellini

Oyuncular: Fiammetta Baralla, Ettore Manni, Donatella Damiani, Anna Prucnal, Marcello Mastroianni

Filmin Türü: Komedi, Drama,

Orijinal Adı: La Citta Delle Donne

Yapımcı Firma: Gaumont

Yapım Yılı: 1980

Yapım Ülkesi: İtalya, Fransa

Orijinal Dili: İtalyanca

Filmin Süresi: 139 dk.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title