Haberler

İstanbul'un göbeğinde fuhuş pazarlığı böyle görüntülendi: 100 TL ver, 5 kız var birini seçersin

Güncelleme:

İstanbul'da bulunan Kadıköy Meydanı'ndaki fuhuş pazarlığı kameralara yansıdı. Bir kadın, yanına yaklaştığı Show Haber muhabirine, "Merhaba canım, bayana ihtiyacın var mı? 100 TL ver, 5 tane kız var birini seçersin" ifadelerini kullandı.

Kadıköy'de son dönemde vatandaşların yoğun olarak şikayet ettiği kadınlar, bu sefer Show Haber'in kamerasına takıldı.

"100 TL'Yİ BURADA VERİYOSUN"

Show TV muhabirinin yanına yaklaşan bir kadın "Oğlum Allah nazarlardan saklasın, sahibine bağışlasın seni, bir şey söyleyeceğim bayan ihtiyacın var mı senin? Bayan ihtiyacın yok mu? Güzel bayanlarım var, göndereyim seni. 100 lira burada veriyorsun, 100 lira bayana veriyorsun. Bir saat kalıyorsun. Anahtarı getiriyorum. Özbek var , yabancı var. Yer şurada 200 metre ilerisi. 5 tane kız var, seçme hakkın var" diyerek fuhuş pazarlığı yaptı.

KAMERALARI GÖRÜNCE FALA DÖNDÜ

Kameraları görünce gerçeği anlayan kadın suçlamaları inkar edip ortalığı birbirine kattı. Polis tarafından gözaltına alınan kadın, kurtulmak için fal baktığını öne sürdü.

GASP EDİYORLAR

Kadınların fuhuş bahanesiyle insanları kandırıp gasp ettiği, bu yöntemle çok kişiyi tuzaklarına düşürdükleri ortaya çıktı. Vatandaşlar kadınların daha çok yaşlıları tercih ettiğini söyledi.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İstanbul Kadıköy Güncel Haberler

500

Yorumlar (27)

Hayri :

her işin 5 yıldızlısıda var tek yıldızlısıda gerçi bunlar henüz yıldız alamamışlar da iş iştir hesabı dolanıyorlar tv de kahramanlığa soyunmuş. çok meraklıysanız 5 yıldızlı otellerin kapılarına gidin esas film oralarda dönuyor

661
40
yanıtYanıtla
Ergün Oruç:

bu tür haberlerin çoğalmasını rica ediyorum. bu tür dolandırıcılar ifşa edilmeli...

498
26
yanıtYanıtla
Murat Vural:

Evlenmenin zorlaştırıldığı yerde zina ucuzlar !!! Kuran'da Allah içinizden bekar olanları evlendirin diyor . Yani bu toplumun büyükleri aileler herkes taşın altına elini koyarak tüm bekar gençlerin evlendirilmesi işi için beraber hareket etmek zorundadırlar . Yoksa gençler ucuz zinaya yönelirler .

260
150
yanıtYanıtla
Erkan şahin:

Doğru söze ne denir ki

yanıt78
yanıt13
A B:

Ama uzun zamandır gözlemlerim sonucu bu işe çoğu evli erkekler yanaşıyor evde gözü doymuyor mu nedense bu ayıbı terbiye etmek lazım ilk evvela

yanıt146
yanıt15
DOĞAN KEMER :

yazıkalr olsun nerede adalet,kolluk kuvvetleri ülkem ne hale geldi

144
20
yanıtYanıtla
haksız mıyım:

aç kalınca bazen kadın, bu çirkin yola tevessül edebiliyor. yüksekten atmamak gerek. Allah kimseyi o duruma düşürmesin. o nedenle dilenen, zor durumda bir kadın görüyorsak mutlaka yardım edilmeli. içini bilemeyebiliriz.

75
83
yanıtYanıtla
can erdemir:

Bu yıllardır kullanılan yöntem bu yöntemi kullananlar lüx villalarda, lüx otomobiller ile geziyorlar emin ol. Şikayet edemezsin (karakola gidip kadınla birlikte olmak için para verdim mi diyecekler) .

yanıt69
yanıt5
Esin Soygazi:

100 liraya ancak el ele tutusurlar

143
8
yanıtYanıtla
vatandaş rıza:

o kadınlar orayı mesken tutmuş neyapsınlar yardım edin ozaman

36
114
yanıtYanıtla
Tüm 27 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title