Haberler

Kadıköy'de 4 Minibüsçü, Motosikletli Çifti Yerde Tekmeleyerek Feci Şeklide Dövdü

Güncelleme:

Kadıköy'de yolcu almak için aniden duran minibüse çarpmamak için ani fren yapan motosikletli çift, duruma tepki gösterince dört minibüsçü tarafından feci şekilde dövüldü.

Kadıköy'de yolcu almak için aniden duran minibüse çarpmamak için ani fren yapan motosikletli çift Seren Okur ve Samet Yüksel, duruma tepki gösterince dört minibüs şoförü tarafından feci şekilde dövüldü. Yaşananları anlatan Seren Okur, "Muavin ve şoför beni minibüsün içine aldılar. Şoför bıçak çekti. Darp etmeye başladılar, tekmelediler, gücüm yetmedi. O an ölmeyi bekledim" dedi.

4 MİNİBÜSÇÜ MOTOSİKLETLİ ÇİFTİ FECİ ŞEKİLDE DÖVDÜ

Motosikletle Maltepe'den yola çıkan Samet Yüksel (21) ve Seren Okur (20), Kadıköy Hasanpaşa minibüs yoluna geldiklerinde önlerinde ilerleyen bir minibüs aniden durdu. Bunun üzerine Motosikleti kullanan Samet Yüksel aniden firen yapmak zorunda kaldı. Minibüsten inen yayalara çarpmaktan son anda kurtulan Samet Yüksel ve Seren Okur minibüs şoförüne tepki gösterdi. Bunun üzerine minibüs sürücüsü ve yanındaki muavin iddiaya göre motosikletli çifte küfrederek karşılık verdi. Yaşanan tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Minibüs şoförü ve muavin araçtan inerek motosikletli genci darp etmeye başladı. Bu sırada yoldan geçen iki minibüs sürücüsü de durarak motosikletli çifte saldırdı. 4 kişinin saldırısına uğrayan gençler feci şekilde dayak yedi. Seren Okur aldığı darbelerden dolayı olay yerinde baygınlık geçirdi. Motosikletli çiftin yaşadığı feci anlar ise cep telefonu kameralarına yansıdı.

Kadıköy'de 4 Minibüsçü Motosikletli Çifti Yerde Tekmeleyerek Feci Şeklide Dövdü

ETRAFTA SEYİRCİLER ARTTI AMA KİMSE YARDIM ETMEDİ

Minibüsçülerden şikayetçi olan Okur yaşadığı feci anları şöyle anlattı: "Ya yolcuya çarpacaktık yada minibüse çarpacaktık. Biz de korkudan ani firen yaptık. Benim motorum ama arkadaşım kullanıyordu. Arkadaşım 'burada durulur mu?' dedi karşı taraf kızmaya başladı. Gözleri dönmüş gibiydi. Bende gidin diye uyarıda bulundum. Minibüstekiler küfür etmeye başladı. Daha sonra muavin aşağıya inip tekme savurmaya başladı. Arkadaşım motordan indi ve muavinle tartışmaya başladılar. Minibüsün arka tarafına geçtiler ve arkadaşımı dövmeye başladılar. Minibüsün şoförü bıçakla birlikte aşağıya indi. Etrafta seyirciler çoğaldı ama kimse yardım etmedi. Ben şoförü çekmeye çalıştım ama ayırmak için ama gücüm yetmedi. Şoför gözü dünmüş gibi motoru tekmeliyordu. Ne yapıyorsun diye çekmeye çalıştım."

"ŞOFÖR BIÇAK ÇEKTİ, TEKMELEDİLER, GÜCÜM YETMEDİ"

Kendisini bayılana kadar dövdüklerini söyleyen Oku, "Bu sefer muavin ve şoför beni minibüsün içine aldılar. Şoför bıçak çekti. Darp etmeye başladılar, tekmelediler, gücüm yetmedi. Yerde kapandım bekledim. Motor ekipmanlarım vardı üzerimde onlar beni korudu. Onlar olmasıydı şuan hastanede olurdum. En son arkadaşım beni minibüsten çıkarttı. Yerde baygınlık geçirdim. Başka minibüsten de şoförler gelmiş 3-4 kişi beni dövmeye başlamış. Öbür minibüsten gelen bir kişi arkadaşımın kasıklarına vurmuş. Yerde ben bayılana kadar dövdüler. Ben bayılınca minibüse girip kaçtılar" şeklinde konuştu.

Kadıköy'de 4 Minibüsçü Motosikletli Çifti Yerde Tekmeleyerek Feci Şeklide Dövdü

"O AN ÖLMEYİ BEKLEDİM"

Evden çıkamadığını ve okula gidemediği söyleyen Okur, bir daha minibüse binemeyeceğini belitti. Motosikletlerinde de büyük hasar oluştuğunu ifade eden Okur, "O an ölmeyi bekledim. Bu kadar birinin vurmasını beklemiyorum. Sinirlerim boşaldı. Hiçbir şekilde kendimi koruyamadım. Bugün evden çıkmak istemedim, okula gidemedim. Hep bir yerlerden haber bekliyorum. Bulunacaklar mı? Dışarıdalar mı? Ne yapıyorlar bilmiyorum. Daha yakalanmadılar bir kaç güne inşallah yakalanır. Bundan sonra minibüse binmeyi düşünmüyorum. 6-7 milyar kadar zararımız var. motor düştüğünde ve tekmelendiğinde çok zarar gördü" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Samet Yüksel Hasanpaşa Maltepe Kadıköy 3.Sayfa Güncel Haberler

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çok sayıda kente ceviz büyüklüğünde dolu yağdı! Camlar kırıldı, vatandaşlar ne yapacağını şaşırdı

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Çorum'da 4,4 büyüklüğünde deprem meydana geldi

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Hazine Bakanı Şimşek: Biz asla sıcak paraya güvenmeyiz

Bakmadan Geçme

Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı 23 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Çorum'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! Çorum'da deprem şiddeti kaç, merkez üssü neresi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Antalya su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 34. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 24. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 23 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Sözleşmeli öğretmenlik başvurusu nasıl yapılır? Sözleşmeli öğretmenlik başvuru nasıl olur? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 23-24 Mayıs 2024 Ankara su kesintisi listesi! Eyvah Eyvah 2 konusu nedir? Eyvah Eyvah 2 oyuncuları ve Eyvah Eyvah 2 özeti! Eyvah Eyvah 2 nerede çekildi, konusu ne, oyuncuları kimlerdir? Eyvah Eyvah 2 hangi il ve ilçede çekildi? Ali Koç'un yönetim kurulu listesi belli oldu! Yönetimde Acun Ilıcalı var mı? ÖSYM YKS 2024 sınav giriş belgeleri erişime açıldı! YKS YER SORGULAMA EKRANI İnci Taneleri CANLI izle! 23 Mayıs Nisan İnci Taneleri 16. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! #128250 Heimlich manevrası nedir? Heimlich manevrası nasıl uygulanır? Buz Yolu filmi oyuncuları kim? Buz Yolu filmi konusu, oyuncuları! Buz Yolu ne zaman nerede çekildi? #128250
Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

Sınırda makam aracıyla insan kaçakçılığı! Tuğgeneral emekliliğe sevk edildi

500

Yorumlar (43)

He he:

Minibüsçüler kadar motor sürücüsü de suçlu. Minibüsçü ani fren yapsada aradaki takip mesafesini ayarlamak zorunda. Trafikte araçların arasında makas atarak, dibine kadar girerek geziyorsunuz. Önünüze gelene atarlanıyorsunuz. Tabi yanında hatun da var, şansını denemiş, sağlam kayaya çarpmış. Kısacası tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

2
78
yanıtYanıtla
KAMYONCU:

Çete toplaşmış dizlike basmış HE HE ye. Motorcu çeteleri şimdi mağduru oynuyor. Akıllı olun bebeler. Dolmuşçu abilerinize yanaşmayın kestaneleriniz çizilir. Bir de hep kızı konuşturmuş çakal sen nerdesin erkek?

yanıt0
yanıt0
ali sekerci:

10ar yil hapis verin, devamli oluyor bu. Trafikte kavga edenler terörden yargilanmali

46
1
yanıtYanıtla
...:

bu ülkede trafiğe çikilir mi abi üstelik motorla aklini yemiş bunlar ben sirf cinayet işlememek için çikmiyorum trafiğe yaya olduğum halde bile yolda yürüyemiyorum allah yaşlilarin yardimcisi olsun onlarin durumu daha zor

43
0
yanıtYanıtla
sivaslı:

bunlar şerefsiz yolda kazaların cogu bunlardan kaynaklanıyor polisin bu minibüsleri devamlı kontrol etmesi lazım birde dayılık peşindeler adiler

19
1
yanıtYanıtla
RİZELİ:

SİVASLI KARDEŞİM ÇOK HAKLI

yanıt1
yanıt0
Sinirli:

İstanbulun düzenbaz minibüs sürücü ve muavin kabadayıları vatandaşa dalıp bıçak çekecek dövecek küfredecek seyreden robotik insanları müdahele etmeyecek bu Nasıl iş anlamadım. Ya nüfus çok fazla yada insanlık bitmiş. İnşallah o şöför ve muavinin kendi bireylerinde aynı hadisenin fazlası ile karşılaşır. Kollu kuvvetleri minibüsçüler federasyonu siz ne iş yapıyorsunuz. . .

19
1
yanıtYanıtla
ekrem:

polis hergün yolda kimlik sorucagına olaylara müdahale etsin

15
2
yanıtYanıtla
Kamyoncu:

Kızı çıkartıp ağlatıyor ekranlara motoru kullanan meşin montlu oğlan nerde? Nedn o konuşmuyor? Kadıköy''de çete kurup milleti döven tipler bunlar. Dolmuşçuya kamyoncuya denk gelince de böyle ağlarlar. Haber doğru olay yanlış gardaşlıklar. Bu zengin bebeleri çetecilik oynuyor yollarda sonra da sert kayaya çarpınca böyle ağlak oluyor. Hadi la get bebe

0
16
yanıtYanıtla
Ceyhanlı:

Taksi minübüs ve otobüs şöförleri hem trafiği mahvediyorlar hemde hepsi erkek sabır sabır da bir yere kadar bekarken ölüm veya hapis korkum yoktu çocuk olunca tövbe herşeyden korkar oldum

15
0
yanıtYanıtla
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title