Haberler

İZSİAD ile Yaşar Üniversitesi'nde imzalar atıldı

Güncelleme:

Selçuk Yaşar Kampüsü'nde düzenlenen imza töreninde İZSİAD Yönetim Kurulu Üyeleri Mukaddes Çelik, Ali Talak, Başar Çayır Canatan, Atilla Sezgin, Semiha Güneş ve Ali Kara'da yer alırken, protokolü Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cemali Dinçer ile İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt imzaladı. İZSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Küçükkurt, Yaşar Üniversitesi ile güç birliği yapmaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

İş insanları ve akademisyenlere destek

Üniversite-sanayi işbirliğinde sorunların çözümü ve katkı sağlayacak projelerde işbirliği hedefiyle bu protokolü imzalamaktan mutluluk duyduklarını belirten İZSİAD Başkanı Küçükkurt, "Akademi-sanayi işbirliği her zaman konuşulur, her zaman bu ilişkinin kurulamadığından şikâyet edilir ama buna çözüm bulma noktasında faydalı adımlar bir türlü atılmaz. Biz bu noktada fark yaratmak ve bu iş birliğini protokol ile kayıt altına alarak sistemli bir çalışma içine girmek istedik" dedi.

Yaşar Üniversitesi'nin destek veren yaklaşımının iş birliği sürecinde önemli katkısı bulunduğunu söyleyen Küçükkurt, "Bu protokol ile sanayicimizin sorunlarına çözüm arama noktasında yükü sadece akademisyen ve sanayicinin sırtına bırakmıyoruz, kurumsal olarak hem iş insanlarına hem de akademisyenlere destek olmayı amaçlıyoruz" diye konuştu.

"Katma değerli projeler yaratacağız"

Yaşar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemali Dinçer de iş dünyasının ve sanayinin sorunlarına çözüm aramanın ötesinde beraber projeler geliştirmek istedikleri belirtti. Bu protokolün son derece önemli ve ileri bir adım olduğunu ifade eden Dinçer, "Hedefimiz sadece sorunlara akademik çözüm getirmek değil katma değerli projeler de üretmek, içinde iş dünyasının ve akademinin bulunduğu değerler yaratmak" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Selçuk Yaşar Ali Kara Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title