Haberler

İzmir'de, koronavirüs önlemleri kapsamında halka açık etkinliklere ara verildi

Güncelleme:

Türkiye'de mart ayından bu yana devam eden koronavirüs salgınında vaka sayılarının son haftalarda hızla artması ve İzmir Tabip Odası'nın yaptığı açıklamayla İzmir'de özellikle deprem sonrasında salgının kontrolden çıktığını duyurması üzerine bir dizi yeni önlem devreye alındı.

HALKA AÇIK ETKİNLİKLERE ARA VERİLDİ

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen önlemler kapsamında halka açık kültür, sanat, spor etkinliklerine ara verildi. Kütüphaneler Şube Müdürlüğü, tüm kütüphaneleri ikinci bir karara kadar fiziki erişime kapattı. İzmir Sanat ve Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi'nde yapılacağı duyurulan tiyatro oyunları, dans, film gösterileri, konserler, opera temsilleri, festival etkinlikleri, eğitim amaçlı koro ve atölye çalışmaları ile Kent Arşivi ve Müzeler Şube Müdürlüğü'ne bağlı mekanlardaki sergiler durduruldu.

KURSLAR, ÇOCUK VE GENÇLİK MERKEZLERİ KAPANIYOR

İzmir Büyükşehir Belediyesi Sosyal Projeler Dairesi'ne bağlı olarak faaliyet gösteren Meslek Fabrikası bünyesindeki kurs merkezleri ile 'FikrimİZ' ve 'Fablab' atölyeleri de salgın nedeniyle çalışmalarına ara verdi. Bu süreçte Masalevleri, Çocuk Gençlik Merkezleri, Tarihi Havagazı Gençlik Yerleşkesi, Örnekköy Gençlik Yerleşkesi, kadın danışma merkezleri, engelli merkezleri ve Engelli Farkındalık Merkezi de kapılarını kapatacak.

KAFETERYA HİZMETLERİ DURDURULDU

Grand Plaza şirketinin faaliyet gösterdiği İzmir Doğal Yaşam Parkı kafeteryaları, Asansör Kafeterya ve Restoran, Teleferik kafeteryaları ve et evi, İzmir Sanat Kafeteryası, Engelliler Merkezi ve Örnekköy tesislerinin kafeteryaları hizmetlerine ara verecek. İzmir Tarih Kültür Turları ve Tarih ve Fotoğraf Buluşmaları da bu süreçte yapılmayacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi alınan önemler süresince koşu ve benzeri spor etkinlikleri düzenlemeyecek, tüm branşlardaki spor okulları da kapalı tutulacak.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

İzmir Tabip Odası Grand Plaza İzmir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (2)

İbrahim:

Geç bile kalındı malesef durum bu ben ihmalkar insanlardan nefret ediyorum sadece saglikcilarimiza üzülüyorum rabbim yardımcıları olsun gidişat iyi değil laf çok icraat yok dedim ya çok geç kalındı

1
0
yanıtYanıtla
Fırat:

gayet güzel bir düşünce hata geç kalınmış birseydi daha önce yapılması lazımdı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title