Haberler

İzmir Bergama'daki Kazada Ölenler Toprağa Verildi

Bergama'daki kazada ölenler toprağa verildiİZMİR'in Bergama İlçesi'nde, kamyonetin, römork takılı traktöre arkadan çarptığı kazada yaşamını yitiren 65 yaşındaki Hüseyin Kahraman ile 53 yaşındaki Ünzile Şirin toprağa verildi.

Bergama'daki kazada ölenler toprağa verildi

İZMİR'in Bergama İlçesi'nde, kamyonetin, römork takılı traktöre arkadan çarptığı kazada yaşamını yitiren 65 yaşındaki Hüseyin Kahraman ile 53 yaşındaki Ünzile Şirin toprağa verildi.

Bergama- Çanakkale Karayolu Ovacık Mevkii'nde meydana gelen kazada; 62 yaşındaki Ramazan Apak'ın kullandığı 34 PC 0135 plakalı kamyonetin arkadan çarptığı römork takılı traktörden düşerek yaşamını yitiren evli ve iki çocuk babası Hüseyin Kahraman ile evli ve bir çocuk annesi Ünzile Şirin için bugün Bergama'da cenaze töreni düzenlendi. Ölenlerin cenazeleri, Dr. Faruk İlker Bergama Devlet Hastanesi morgundan alındı. Evlerinin önünden geçirilip helallik alınmasının ardından, ölenlerin cenazesi Ovacık Camii'ne götürüldü. Öğlende kılınan namazın ardından Hüseyin Kahraman ve Ünzile Şirin Ovacık Mahalle Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, her iki ailenin yakınları ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kahraman Çanakkale Bergama Ovacık 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title