Haberler

İZHED ve İyilik Hareketi, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesinde çocuklara oyuncak dağıttı

Güncelleme:

İzmir Hepimizin Derneği (İZHED) ve İyilik Hareketi, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı. İZHED Başkanı Cenk Yılmaz, çocukların sevinci ve ailelerin mutluluğunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

İzmir Hepimizin Derneği (İZHED) ve İyilik Hareketi, Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları Hastanesinde tedavi gören çocuklara oyuncak dağıttı.

Dernekten yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen İZHED Başkanı Cenk Yılmaz, çocukların sevinci ve ailelerin mutluluğunun kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi.

Yılmaz, "Mutlu Çocuk Mutlu Dünya" projesi kapsamında hastanede tedavi gören çocukları ziyaret ettiklerini belirterek, "Burada çok güzel görüntüler oluştu. Dışarda hava soğuk ama içerdeki samimiyet içimizi ısıttı. Çocuk gülerse dünya güler dedik ve 'mutlu çocuk mutlu dünya' projemizi gerçekleştirdik." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Cenk Yılmaz Behçet Uz İyilik Çocuk İzmir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title