Haberler

IWEC "Yılın Kadın Girişimcisi" ödülüne Dr. Aslı Zuluğ layık görüldü

Güncelleme:

İstanbul Ticaret Odası tarafından Türkiye adına aday gösterilen Özyeğin Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Aslı Zuluğ, 13. Uluslararası Kadın Girişimciler Yarışması'nda sağlıklı beslenme ve fonksiyonel gıda alanındaki girişimiyle ödüle layık görüldü.

Özyeğin Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre, küresel ölçekte kadın girişimcilere katkıda bulunmak amacıyla 2006 yılında Barcelona ve Manhattan Ticaret Odaları tarafından kurulan ve ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından desteklenen Uluslararası Kadın Girişimcileri Destekleme Fonu (IWEC), düzenlediği ödül töreniyle uluslararası pazarda faaliyet gösteren veya göstermek isteyen kadın girişimcileri bir araya getiriyor.

IWEC, bu kapsamda düzenlediği 13. Uluslararası Kadın Girişimciler Yarışması'nda Avustralya'dan Güney Amerika'ya kadar uzanan geniş bir coğrafyadan kadın girişimcileri değerlendirdi ve ödül alan başarılı isimleri çevrim içi olarak yayınlanan törenle açıkladı.

Yarışmada İstanbul Ticaret Odası tarafından Türkiye adına aday gösterilen Özyeğin Üniversitesi Dr. Öğretim Üyesi Aslı Zuluğ, sağlıklı beslenme ve fonksiyonel gıda alanındaki girişimi "PACHA: Doğa Kolajen ve Protein Cipsi" ile ödüle layık görüldü.

Türkiye'den aday gösterilen bir diğer iş kadını Prof. Dr. Aytül Erçil de ödül alan isimler arasında yer aldı.

Kaynak: AA / Güncel

Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title