Haberler

İşyeri Bekçsi, Kazayla İş Arkadaşını Vurdu

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir temizlik firmasında gece bekçisi olarak görev yapan Dursun Ali Kul, av tüfeğiyle oynarken kazayla silahın ateş alması sonucu aynı firmada temizlik görevlisi olarak çalışan iş arkadaşı Ünal Aydın'ı başından vurarak...

Bursa'nın Nilüfer İlçesi'nde bir temizlik firmasında gece bekçisi olarak görev yapan Dursun Ali Kul, av tüfeğiyle oynarken kazayla silahın ateş alması sonucu aynı firmada temizlik görevlisi olarak çalışan iş arkadaşı Ünal Aydın'ı başından vurarak ağır yaraladı. Yaralı arkadaşını özel bir araçla hastaneye götüren Kul gözaltına alındı.

Olay, dün saat 23.00 sıralarında merkez Nilüfer İlçesi Çalı Mahallesinde bulunan bir temizlik firmasında meydana geldi. Firmada bekçilik yapan 47 yaşındaki Dursun Ali Kul, aynı firmada temizlik görevlisi olarak çalışan 32 yaşındaki iş arkadaşı Ünal Aydın ile otururken, iddiaya göre av tüfeğini kurcalamaya başladı. Bu sırada kazayla ateş alan tüfekten çıkan saçmalar Aydın'ın başına isabet etti. Panikleyen Kul, yaralı arkadaşını özel bir araçla hastaneye kaldırdı. Buradan Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilen Aydın'ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Tüfekle oynarken arkadaşını kazayla vurduğunu söyleyen Dursun Ali Kul, gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. - Bursa / Nilüfer

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ünal Aydın Ali Kul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title