Haberler

İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nda Gözyaşları Sel Oldu

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi Tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Dolayısıyla Düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması'na Katılan Öğrenciler, Duygulu Anlar Yaşadı.

Gaziantep Şehitkamil İlçe Belediyesi tarafından 12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması'na katılan öğrenciler, duygulu anlar yaşadı.

12 Mart İstiklal Marşı'nın kabulü dolayısıyla düzenlenen İstiklal Marşı Okuma Yarışması'nda ilginç görüntüler yaşandı. Üç gün devam eden yarışmaya çok sayıda öğrenci katıldı. İstiklal Marşı'nı okumak için sahneye çıkan öğrenciler, birincilik için büyük bir coşku ile bütün hünerlerini sergiledi. Duygulanarak okudukları İstiklal Marşı'nı gözyaşları içinde tamamlayan öğrenciler, davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Fasih Ceylan'ın başkanlığında gerçekleştirilen yarışmanın jüri üyeliğini edebiyat öğretmenleri Abdullah Yalçın, Ahmet Yaşar ve Ömer Şahraman yaptı. Büyük çekişmeye sahne olan yarışmada; ilköğretim okullarında birinci Aybala Yıldırım, ikinci Oktay Kara, üçüncü Yıldız Kılınç olurken, mansiyon ödülünü ise Orhan Zor elde etti. Liseler arasındaki yarışmada birinciliği Necla Soydan, ikinciliği Şerif Kaplan, üçüncülüğü Cansu Aslan alırken, mansiyon ödülü de İsminur Kılıçoğlu'na verildi.

(HD-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title