Haberler

İşte Yaşar Kemal'in Son Durumu

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılan ve hayati tehlikesi olduğu açıklanan ünlü yazar Yaşar Kemal’in yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.

Türk edebiyatının ünlü yazarlarından Yaşar Kemal, 5 gün boyunca tedavi gördüğü hastaneden dün İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk edilmişti. Akciğer enfeksiyonu ve kalp ritim bozukluğu bulunan Yaşar Kemal’in tedavisine yoğun bakım ünitesinde devam ediliyor. Hayati tehlikesinin bulunduğu açıklanan Yaşar Kemal'in tedavisi solunum cihazına bağlı olarak sürdürülüyor. 

PROF. DR. MEHMET AKİF KARAN: “DURUMU STABİL. GENEL DURUMU KONTROL ALTINDA. HERHANGİ BİR OLUMSUZLUĞA GİDİŞ SÖZ KONUSU DEĞİL” 

Yoğun bakımda tedavisi süren yazar Yaşar Kemal’in durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, “Durumu stabil. Genel durumu kontrol altında. Herhangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil” dedi.

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mehmet Akif Karan, yoğun bakımda tedavisi süren Yaşar Kemal’in durumuna ilişkin bilgi verdi. Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Karan, “Dünden beri olan gelişmeler gayet stabil durumda. Genel durumu kontrol altında. Uygun ilaç tedavileri ve destek tedavileri yapılıyor. Herhangi bir olumsuzluğa gidiş söz konusu değil. Bundan sonra da aynı seyrin devam ederek giderek iyileşme belirtilerinin ortaya çıkmasını bekliyoruz. Akciğer enfeksiyonu ve kalp ritim bozukluğu nedeniyle yoğun bakım biriminde tedaviye alınmıştı. ‘Yoğun bakım biriminde tedavisi ne kadar sürecek’ soruları gelmişti. Bu konuyu şu anda öngörmemiz mümkün değil. Ama durumunda bir bozulma olmaması, seyrinin giderek daha iyiye evrilmesi beklentilerimize sebep oluyor. Bu konuda umutluyuz. Tüm uzman ekiplerimiz, öğretim üyelerimiz hastamızla yakından ilgilenmekte. Kısa zamanda daha iyi haberleri verebilmeyi umut ediyoruz. Ailesi yanında. Onlar da durumun bilincindeler. Gayet uyumlu bir işbirliği içinde tedavisi sürüyor” dedi. 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Mehmet Akif Karan Yaşar Kemal Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs Boğa Yeniayının Burçlara Etkisi: Yeni Başlangıçlar, Fırsatlar ve Yenilenme Zamanı FED faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta açıklanacak 2024? FED faiz kararı ne olur? 10 Mayıs hangi burç? 10 Mayıs'da doğanlar hangi burç oluyor? 10 Mayıs tarihi hangi burç olur? 18 Mayıs tatil mi? 18 Mayıs'ta okullar tatil olacak mı? 18 Mayıs hangi güne denk geliyor? GALATASARAY, ZAHA'YI GÖNDERİYOR MU? Okan Buruk kararını verdi: ZAHA TRANSFER Mİ OLUYOR? #9917 Amasya Belediyesi hangi parti? Amasya Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bekçilik alımı ne zaman 2024? 1. Dönem bekçilik alım başvuru şartları nedir, başvuru tarihi belli oldu mu? TRABZONSPOR İLK 11'LERDE KİM VAR? Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçında ilk 11'ler kim? #9917 TRABZONSPOR - FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI SAAT KAÇTA? #9917 Trabzonspor Fatih Karagümrük maçı HANGİ KANALDA? CANLI İZLE! AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ açıklandı mı? #128204 AÖF final sınavları ne zaman? Talasemi nedir? Talasemi hastalığı tedavisi nedir? Antalyaspor'un yeni teknik direktörü kim oldu? Alex de Souza ile anlaştılar mı? İnci Taneleri hangi gün? İnci Taneleri dizisi ne zaman, hangi kanalda yayınlanıyor? İnci Taneleri yayın bilgileri! Buse Varol kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buse Varol kaç yaşında, nereli? Buse Varol biyografisi! Fenerbahçe en son ne zaman şampiyon oldu? Fenerbahçe en son şampiyon olduğunda altın ne kadardı? Dolar ve euro kaç TL'ydi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title