Haberler

Görüntü İstanbul Sultangazi'den! Halk Ekmek önündeki metrelerce kuyruk telefon kamerasına yansıdı

Güncelleme:

İstanbul Sultangazi'de ekmeği 1,25 TL'den satan Halk Ekmek önündeki metrelerce uzunluktaki kuyruğun görüntüsü sosyal medyada gündem oldu.

Neredeyse hemen her gün İstanbul'un çeşitli ilçelerinden Halk Ekmek kuyruğu görüntüleri gelmeye devam ediyor. Sosyal medyaya düşen son görüntü ise İstanbul'un Sultangazi ilçesinde kaydedildi.

GÖRÜNTÜ CEP TELEFONU KAMERASINA SANİYE SANİYE YANSIDI

İstanbul'da 3,5 TL'yi bulan ekmek fiyatını pahalı bularak soluğu İBB'nin Halk Ekmek büfelerinde alan vatandaşların oluşturduğu metrelerce kuyruk cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

MEGAKENTTE BİRÇOK FIRIN EKMEĞİ 3.5 LİRADAN SATIYOR

İstanbul Ticaret Odası kararıyla 230 gram ekmeğin fiyatı geçen ay 2,5 TL yapılmıştı. Ancak ekmeğe zam gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta gramajı 210'a düşürülüp 3 liraya satılan ekmeğe yine zam geldi. Kentte birçok fırınekmeği 3,5 liraya satmaya başladı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Halk Ekmek Sultangazi İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500

Yorumlar (26)

kerim çiftci:

Ulan varya millet malboro ya 20 tl vermesini biliyor hemde hergün ama ekmege gelince kuyruk oluyor niye sırf 2veya 3 tl kar edeyim diye fakirlikle uzaktan alakası yok

24
140
yanıtYanıtla
Neceti Budak:

Ne alakası Var millet perişan olmuş !!

yanıt35
yanıt11
bekir yapici:

tabiki birine göre bu kuyruklar kurgu ülkede fakirlik falan yok milletin büyük bir cogunlugu asgari ücretle yasam savasi verirken onlar 3-4 yerden aldiklari balli maaslarla milletvekilli olmanin verdigi avantajlarla halktan koptular market ve pazara kendileri degil elemanlari gittigi ve satafat ve lüks icinde yasadiklari icin dünya onlara güzel geliyor vicdani kurumus gözü görmeyen halkin sesine kulak tikayanlardan artik ülkeye ve halkina fayda beklemek ölüden is beklemeye benzer.

110
13
yanıtYanıtla
ESRA ÖZTÜRK:

Yıllardır orada oturuyorum bu ne kadar yanlış bi haber insanlar sıcak ekmek almak için ekmek arabasının geliş saatinde orada beklerler bu yıllardır böyle

yanıt19
yanıt53
ESRA ÖZTÜRK:

Ne kadar yanlış haber ekmek geç geldiği için insanlar bazen sıcak ekmek almak için bekliyor orada oturuyorum lütfen böyle yapmayın.

44
78
yanıtYanıtla
Halil Yalçınkaya:

Kıyamam sanaaaaa, gerçekten miiiiii

yanıt37
yanıt12
Nizamülmülk2023:

Calisan belediye başkanınız yatağında sıcacık evinde uyurken milleti ne hale düşürüyor Ankara ninda bundan bi farkı yok çünkü çalışana korkudan dolayı hiç birşey diyemıyorlar ak parti doneminde zamaninda geliyordu çünkü işçiler sadık insanlardı maaşını kazanırken helal olmasını isteyen kesimlerdi

21
87
yanıtYanıtla
bekir yapici:

sana hakaret etmek istemiyorum ama beynin uyusmus yandasliktan kin ve nefretten vicdanin kurumus ülkeyi ve ekonomiyi belediye baskanlari yönetmiyor önce bunu bil ayrica bu belediyeler fakir fukaraya zararina ekmek ürettikleri ve firindan marketten daha ucuza sattiklari icin bu kuyruklar var müslümanin dürüst ve ahlakli olani makbuldür ahireti unutanlar kula kulluk edenler Allahinda bir hesabi oldugunu unutmasinlar.

yanıt60
yanıt9
Düşünen Insan:

ben artik akp.nin birileri icin gelir kapisi oldugunu dusunuyorum.Halk ekmek cogaltilmasina red verdilr. Ist birdaha oy verirken meclis uyelerini akp.den secersen olacagi bu.Adam sut dagitmaya calisiyor sut arabasinin soforu dovuluyor.adam halkin yararina biseyler yapmak istedikce meclis uyelerinin cogunlugu akp.den oldugu icin red yiyor.Yahu taksilerin azligindan şikayet ediyoruz akp.li tuzu kuru vekiller 30.kez yeni taksilerle ilgili red veriyor.Milli ve dini duygularimizla oynatmayiz artik

yanıt18
yanıt13
Emircan Aktan:

Ya abicim ekmeği 3.5 TL yapandan hesap sorucağınıza 1 ekmek fiyatına 3 ekmek veren belediyeden hesap soruyorsunuz bu nasıl zihniyet ya.Bir de milleti ne hale düşürüyor demişsin geçen sene ibbnin 142 halk ekmek açma teklifi akp ve MHP oylarıyla reddedilmedi mi?Konuyu nasıl Ankara'ya bagladin onu da anlamış değilim.Gidin trollüğünüzü başka yerde yapın.

yanıt1
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title