Haberler

İstanbul'daki Terör Saldırısı

Aydın'da ilkokul öğrencileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne başsağlığı ve moral ziyaretinde bulundu.

Aydın'da ilkokul öğrencileri, Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne başsağlığı ve moral ziyaretinde bulundu.

Efeler Halide Hatun İlkokulu 1-H sınıfı öğrencileri, İstanbul'da güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısı karşısında, öğretmenleri eşliğinde Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünü ziyaret etti.

Öğrenciler, Çevik Kuvvet polisine karanfil ve Türk bayrağı verip, İstanbul'daki saldırıda şehit düşen polisler için başsağlığı diledi.

Okul Müdürü İlhan Çelik, çocuklara vatan ve millet sevgisini aşılamak, güvenlik güçlerine moral vermek ve başsağlığı dileğinde bulunmak amacıyla Çevik Kuvvet polisini ziyaret ettiklerini, terörü lanetlediklerini belirtti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Zabın ise öğrencilerin ziyaretinin kendilerini çok duygulandırdığını, teröre karşı sürdürülen mücadelede güç verdiğini söyledi.

Milletin 15 Temmuz'da gösterdiği desteğin önemine değinen Zabın, "İnşallah bu destekle birlik beraberlik içerisinde bütün vatan hainlerine karşı mücadelemizi kanımızın son damlasına kadar sürdüreceğiz. Bu hain saldırı, yapanların yanlarına kar kalmayacak. Kutsal vatanımız uğruna şehitler vereceğiz, gaziler vereceğiz ama Allah'ın izniyle hainlerin hepsinin üstesinden de geleceğiz. Bu vesileyle şehitlerimize Allah'tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum." diye konuştu.

Çevik Kuvvet Şube Müdürü Abdurrahman Akın'ın da hazır bulunduğu ziyarette polislerle fotoğraf çektiren öğrenciler, "Çevik Kuvvet, Allah yardımcın olsun" diyerek şubeden ayrıldı.

Kaynak: AA / Güncel

İlhan Çelik İstanbul Aydın Güncel Haberler

title