Haberler

İstanbul'daki Düğünlerine Gitmek İçin Uçağa Gelinlik ve Damatlıkla Bindiler

Güncelleme:

Trabzon'daki düğünden çıkıp İstanbul'daki düğüne yetişebilmek için gelin ve damatlıkla uçağa bindiler.

Ahmet Yiğit ve Emine Köse çifti Trabzon'da yapılan düğünle dünya evine girdi. Düğünün ardından İstanbul'da yapacakları diğer düğüne yetişmek için Ahmet Yiğit damatlıkla, gelin Emine Köse ise gelinlikle uçağa bindi. Trabzon Havalimanı'na gelin ve damadı gören havalimanı çalışanları yeni evli çifte mutluluklar diledi.

Trabzon Alyans Düğün Salonu'nda yapılan düğünle Ahmet Yiğit ve Emine Köse evlendi. Salona klasik otomobil ile gelen çiftin düğününe çok sayıda davetli katıldı. Nikahı Ortahisar Belediye Başkanı A. Metin Genç kıydı. Nikah törenin ardından düğüne gelen davetliler doyasıya eğlendi.

Gelin ve damat İstanbul'da yapılacak olan düğünlere gitmek için uçağa gelinlik ve damatlıkla bindi. Ahmet ve Emine çiftinin havalimanına damatlık ve gelinlikle geldiğini gören havalimanı çalışanları çifte mutluluklar diledi. Uçağa binen çifti, uçaktaki diğer yolcular da tebrik etti. Çiftin, İstanbul Halkalı Güneş Park Evleri Sosyal Tesisleri'ndeki düğününe de İstanbul'daki yakınları ve iş arkadaşları katıldı. - Trabzon

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Emine Köse İstanbul Trabzon Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title