Haberler

İstanbul'da bazı metro hatlarında seferler saat 14.00'ten itibaren yapılmayacak

Güncelleme:

İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferler yapılmayacak. Metro İstanbul'un açıklamasında "M2 Yenikapı-Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim-Kabataş Füniküler Hattımız 8 Mart Çarşamba günü saat 14.00 itibarıyla işletmeye kapatılacaktır" ifadeleri kullanıldı.

Metro İstanbul, İstanbul Valiliğinin aldığı karar uyarınca bazı metro ve füniküler hatlarında saat 14.00'ten itibaren seferlerinin yapılmayacağını bildirdi.

İŞTE 14.00'A KADAR KAPANACAK HATLAR

Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, "İstanbul Valiliğinin aldığı karar doğrultusunda M2 Yenikapı- Hacıosman Metro Hattı Taksim istasyonu, Şişhane istasyonu İstiklal Caddesi giriş-çıkışı ve F1 Taksim- Kabataş Füniküler Hattımız 8 Mart Çarşamba günü saat 14.00 itibarıyla işletmeye kapatılacaktır." ifadeleri kullanıldı.

ÜSKÜDAR-ÇEKMEKÖY HATTINDA ENERJİ KESİNTİSİ

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, "M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattımızda AYEDAŞ kaynaklı yaşanan enerji kesintisi nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." ifadeleri kullanılmıştı.

Arıza nedeniyle bir süre yapılamayan seferlerin yeniden başlatıldığı duyuruldu.

Kaynak: AA / Güncel

İstiklal Caddesi Metro İstanbul Hacıosman İstanbul Kabataş Şişhane Taksim Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

High Priv:

İBB yapsa yuhlarsınız Valilik yapınca alkış.

18
26
yanıtYanıtla
Engin Savaş:

Ulaşımın tüm arıza ve bakımları ibb ye aittir. İbb belediyeyi yönetmekte aciz kalınca valilik yardım etmiş. Yapmazsıııın, engelleniyoruz, yaparsıııın, alkışı siz alıyorsunuz. Yaw naapçaz biz sizinle arkadaş, bu köhnemiş chp zihniyetinden ne zaman uyanacaksınız

yanıt12
yanıt14
Cimbomlu Cimbomlu:

IBB 5 SENEDEN BERI NE YAPMIŞ

11
7
yanıtYanıtla
Hsn:

Ekrem başkan yine ankaralarda cumhurbaşkanlığı işleriyle uğraşıyor,İstanbula uğrada şu işlerlede ilgilen biraz home office olmaz belediyecilik

7
9
yanıtYanıtla
Recep Taşcı:

Evet kadınlar gününde kadınların ağzını kapatın tek kelime etmesinler, eylem ve protestolardan bu kadar korkmayın er yada geç o koltukları bırakıp gideceksiniz.

2
0
yanıtYanıtla
sade vatandaş:

bir kaç ay sonra böyle yasak ve kısıtlamalar olmayacak neden korkuyorlar insanlar mağduriyetini demokrasinin olduğu her ülkede rahatça dile getiriyor bu uygulamalarda sorumluluğu olanların mükafatlarını alacaklarından kuşkum yok

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title