Haberler

İsrail işgali altındaki Gazze için eylem çağrısı sergisi açıldı

Güncelleme:

Albayrak Medya işbirliğiyle TÜGVA Genel Merkezi'nde açılan sergide, Gazze'de yaşanan savaş suçlarına dikkat çekmek amacıyla 42 ayrı 'eylem çağrısı' afişi yer alıyor. Sergi, Filistin'deki zulme karşı farkındalık oluşturmayı hedefliyor.

İsrail işgali altındaki Gazze için eylem çağrısında bulunulan afişlerin yer aldığı sergi açıldı.

Albayrak Medya işbirliğiyle TÜGVA Genel Merkezi'nde açılışı yapılan sergide 42 ayrı "eylem çağrısı" afişiyle Gazze'de yaşanan savaş suçlarına dikkat çekiliyor.

" Filistin'de bir anne çocuğunu iki kez taşır", "Tarihin haklı tarafında ol" ve "Geri döneceğiz" gibi ifadeler yer alan afişlerin farkındalık oluşturması amaçlanıyor.

Sergi açılışında konuşan AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, Filistin'de yaşananlara sessiz kalmamak gerektiğini belirterek, "Sanatçılar kendi dillerinde bu zulmü, haykırışı ve isyanı eserleriyle gönüllere nakşetmek için çok kıymetli bir çaba gösterdiler." dedi.

TÜGVA Genel Başkanı İbrahim Beşinci de Filistinlilerin yanında olduklarını söyledi. Gençleri sergiye davet eden Beşinci, "Bugün çok anlamlı bir işi sizin hizmetine sunuyoruz. Bu sergi sadece 42 tane afiş değil, bizim bundan sonraki yaşam biçimimizdir." diye konuştu.

Albayrak Medya Dijital Genel Müdürü Ömer Karaca ise, "Bir şeyi uzun uzun anlatmaktan daha tesirli olanın, bazen tek bir görsel olabileceğini gördük. Grafik tasarım ekibimiz bu süreçte çok önemli bir iş yaparak İsrail'in Filistin'de gerçekleştirdiği katliamı tüm boyutlarıyla görsellere yansıttı. Elimizdeki en büyük silah olan boykotu ve savaşın en büyük suçlularını afişler sayesinde zihinlere kazıdık." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından sergi açılışı yapıldı.

Sergi, 15 Nisan'a kadar ziyaret edilebilecek.

Kaynak: AA / Güncel

Filistin İsrail Gazze Sanat İnsan Hakları Medya Kültür Sanat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title