Haberler

İsrail askerinden skandal hareket! Yıkılan camiye girip Kur'an-ı Kerim'i yaktı

Güncelleme:

Gazze Şeridi'nde Refah kentinin doğusunda yıkılan camiye giren bir İsrail askeri eline aldığı Kur'an-ı Kerim'i ateşin içine attı. Görüntüler sosyal medyada büyük tepki çekti.

İsrail ordusunun Givati Tugayı bünyesindeki Rotem 435 Taburu'na bağlı olduğu belirtilen Itzhak Buznah adlı asker, kendi sosyal medya hesabından eline aldığı Kur'an-ı Kerim'i ateşe attığı anlara ilişkin görüntüleri paylaştı. Ne zaman çekildiği tam olarak belirlenemeyen ve kısa sürede sosyal medyada yayılan görüntülere her kesimden tepki yağdı.

TEPKİ YÜKSELİNCE HESABINI KİLİTLEDİ

O skandal görüntüler üzere Buznah'ın, sosyal medya hesabındaki profil resmini kaldırdığı ve hesabını kilitlediği belirlendi.

İSRAİL ORDUSU SORUŞTURMA BAŞLATTI

İsrail ordu radyosu, Gazze'de yıkılan bir caminin içinde Kur'an-ı Kerim'i ateşe atan askere ilişkin soruşturma başlatıldığını duyurdu. Radyonun haberinde, söz konusu askerin bu davranışının İsrail ordusunun genel ahlakıyla bağdaşmadığı ifade edildi.

7 EKİM'DEN BU YANA 35 BİN KİŞİYİ KATLETTİLER

İsrail'in 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne düzenlediği saldırılarda en az 15 bin 103'ü çocuk, 9 bin 849'u kadın olmak üzere 35 bin 709 Filistinli öldürüldü, 79 bin 990 kişi yaralandı. Enkaz altında hala binlerce ölü olduğu bildirilirken, halkın sığındığı hastane ve eğitim kurumları hedef alınarak sivil altyapı da tahrip ediliyor.

Kaynak: AA / Güncel

Sosyal Medya İsrail Refah Gazze İnsan Hakları Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Gözaltına alınan Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Bakmadan Geçme

BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? En yeni ve duygusal Babalar Günü mesajları 2024! Anlamlı ve kısa Babalar Günü sözleri neler? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor? Kurban Bayramı ve Babalar Günü mesajları 2024! En yeni, anlamlı ve ayetli Kurban Bayramı sözleri neler? Kısa ve duygusal Babalar Günü sözleri! Kurban eti buzdolabında saklanır mı? Kurban eti hemen buzdolabına konur mu, ne kadar bekletilir? A101 bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ A101 açık mı kapalı mı? ŞOK bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ ŞOK açık mı kapalı mı? BİM bayramda kapalı mı? 16 Haziran Pazar Kurban Bayramı 1. GÜNÜ BİM açık mı kapalı mı?
Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

Refah'ta Hamas'tan İsrail ordusuna pusu: 8 ölü

500

Yorumlar (34)

NEY-SEDA İsmail Kembil:

CENNET PEK UCUZ DEĞİL CEHENNEM LUZUMSUZ DEĞİL Zalimler için yaşasın Cehennem..!

304
17
yanıtYanıtla
JY:

CENNET CEHENNEM HEPSİ YALAN DOLAN PALAVRA ARAP MASALI.

yanıt66
yanıt320
Hasan Aykuş:

Cennet cehennem arap masalı diyon ancak yehova ve ahiret inancı olan yahudilere de destek oluyon. Sen ne yiyip içiyon merak ettim....

yanıt157
yanıt20
Benim Kkk:

Kendi kitabini adam gibi tarafsiz okusa ona sahip cikmaktan utanirdi

yanıt36
yanıt4
MUHAMMET AYDENİZ:

JY İsimli şahıs dikkat ediyorum sürekli bütün haberlerin altına dini değerler üzerinden insanları provoke ediyor. Bu durum beni gerçekten rahatsız etmeye başladı. Her yere istediğin yorumu yazabilirsin, inanmayabilirsin fakat bu, halkın dini değerlerini aşağılama noktasında biter. Dini değerleri bu şekilde aşağılamaya devam edersen bizzat savcılığa artık her neresi ise şikayette bulunacağım.

yanıt146
yanıt11
Koray dinç:

Muhammet AYDENİZ: ALLAH senden razı olsun. JY isimli varlığa yazıyorum onaylamıyorlar

yanıt58
yanıt5
Oktay Ünlü:

JY ye kızmayın inanmayabilir Rabbim dileseydi insanları tek bir ümmet olarakta yaratabilirdi kuranda böyle yazıyor inananlar var inanmayanlar var inandığını söyleyip inanmayanlar (en tehlikeli olanlar) da var JY: hedefi olmayan bir gemiye rüzgar dahi yardım etmez azıcık muhakeme kabiliyeti olan biri dünyanın ve gezegenlerin başı boş olmadığını tek bir yaratan ALLAH tarafından yaratıldığını ve onun idaresinde olduğunu idrak eder.

yanıt25
yanıt4
Wingchun07 null:

adam hakaret etmiyor. din Arap uydurmasıdır diyor. bu hakaret değil. fikirdir. sen nasıl Allah var diyorsan o da yok deme hakkına sahip. hakarette küfür vardır, aşağılama vardır

yanıt21
yanıt34
MÜCAHİD:

Dünya imtihan dünyası , müslümanların başına hiçbir şey gelmese hiç yenilmese hastalanmasa vs o zaman her kes iman etmeye mecbur olur imtihan sırrı ortadan kalkar. Bize düşen eliyle diliyle kalbiyle haksızlıkla mücadele ve dua etmektir. Cenabı Hak elbet yardımını gönderecektir nitekim tüm dünyayı seferber ediyor israile karşı şimdiye kadar görülmemiş bir olay daha ne olsun?

92
12
yanıtYanıtla
JY:

HE TABİ TABİ

yanıt13
yanıt96
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title