Haberler

Isparta'da minibüs ile tarım aracının çarpışması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 13 kişi yaralandı

Güncelleme:

Isparta'nın Senirkent ilçesinde meydana gelen kazada, işçi taşıyan minibüs ile tarım aracı çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 13 kişi yaralandı. Olay yerine sağlık ekipleri ve jandarma sevk edildi. Yaralılar çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Isparta'nın Senirkent ilçesinde tarım işçilerini taşıyan minibüs ile pat pat çarpıştı. Kazada 1 kişi hayatını kaybederken, 12 kişi de yaralandı.

Kaza saat 16.30 sıralarında Senirkent-Eğirdir yolunda meydana geldi. Tarım işçilerini taşıyan R.E. yönetimindeki minibüs, K.A. idaresindeki pat pat olarak tabir edilen tarım aracı ile çarpıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri minibüste bulunan Emine Dikyar'ın (39) hayatını kaybettiğini belirledi. Kazada yaralanan 12 kişi tedavileri için çevrede bulunan hastanelere götürüldü. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. - ISPARTA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Senirkent Jandarma Isparta 3.Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title