Haberler

Isparta'da donarak öldüğü iddia edilen vatandaşla ilgili kahreden detay! Valilik'ten resmi açıklama: Aklen maluldür, yardım teklifini kabul etmemiş

Güncelleme:

Isparta'da perşembe günü başlayan ve 9 saat boyunca devam eden kar yağışı nedeniyle elektrik telleri devrildi. Belediye ekiplerinin acil olarak yol açma çalışması başlattığı kentte elektrik kesintileri yaşandı. Vatandaşların zor saatler geçirdiği Isparta'da Ramazan Nazlı isimli bir vatandaşın evinde donarak öldüğü belirtilmişti. Valilik, Nazlı'nın ölümü hakkındaki iddialara açıklık getirdi.

"YARDIM TEKLİFİNİ KABUL ETMEDİ"

Valilik Nazlı'nın yardım teklifini kabul etmediğini belirterek, "Yalvaç ilçemiz Görgü Cami Mahallesindeki ikametinde ölü bulunan vatandaşımızın çevreden edinilen bilgilere göre; tek başına yaşadığı, aklen malul olduğu, komşularının yardımını kabul etmediği öğrenilmiştir" ifadelerini kullandı.

"ELEKTRİK AKIMININ AKTİF OLDUĞU TESPİT EDİLDİ"

Vatandaşın evinde yapılan incelemelerde elektrik akımının faal olduğunun tespit edildiğini aktaran Valilik, "İkamette yapılan incelemede evin elektrik akımının faal olduğu, evde sobanın kurulu olduğu ancak kullanılmadığı tespit edilmiştir.Bazı basın yayın organlarında belirtilenin aksine ilimizde meydana gelen olumsuz hava koşullarından dolayı Yalvaç ilçemizde uzun süreli elektrik kesintisi yaşanmamış olup şu anda ilçemizin tamamına elektrik enerjisi sağlanmaktadır" açıklaması yaptı.

Isparta Valiliği, meydana gelen olayla ilgili adli ve idari incelemelerin titizlikle sürdürüldüğünü ve detayların yeniden vatandaşlarla paylaşılacağını belirtti.

Isparta'da donarak ölen vatandaşla ilgili kahreden detay! Valilik resmi açıklama yaptı: Aklen maluldür, yardım teklifini kabul etmemiş

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Isparta Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500

Yorumlar (9)

ERCAN GÖK:

Adam öldükten sonra vali çıkıp açıklama yapıyor.Hayattayken neden ilgilenmedin öldükten sonra ilgileniyormus gibi açıklama yapıyorsun.Sonucda adam ya açlıktan ya kimsesizlikden yada açlıktan öldü.ihmal varmı var ...

71
14
yanıtYanıtla
Muzaffer ŞEN:

Ne içtin sen kardeş?! Aldığın oksijen yan etki yapıyor kafada herhalde!

yanıt9
yanıt32
Erkan :

Adamın evde elektriği aktif olsa ne olur günde bir saat soba çalıştırsa bir ayda bin tl den aşağı fatura gelmez. Adamcağız neyle ödesin Devlet olarak senin o adama sahip çıkman gerekmiyor mu? Adamın adli dengesi de yerinde değilmiş o mahallenin muhtarı, belediyesi yok mu? Şehrin bir valisi yok mu?

72
1
yanıtYanıtla
ERKAN :

valilik açıklama yapmış vicdanını rahatlatmış. yandaş kesimde haa adam deliymiş ne yapsın devlet demiş. kimsede sorumluk olmadığına göre konuyu kapatalım demişler.

52
7
yanıtYanıtla
Mehmet Selek:

Bir Yalvaçlı olarak vefatına üzüldük. Isparta Merkezde olan kar esaretini bahane ederek 110 km uzaktaki bir ilçede ölen birinin vefatının siyasi polemik malzemesi yapılması doğru değil. Mekanın cennet olsun Ramazan abi.

33
24
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

Bırakın bu deli ayaklarını ya donarak ölen yüzlerce kişi olsaydı güzel Isparta'nın güzel insanları hep beraber delirmiş mi? Olacaktı.

51
4
yanıtYanıtla
Demir Acer :

yazik adam donmus sorumluluk almamak icin Aklen maluldür, yardım teklifini kabul etmemiş" lan madem akli basinda degil devlet olarak tut kolundan sicak bir kilinige yatir, akli degesi bozuk birinin sokakta isi ne ?????????bunlar konustukca batiyorlar

49
4
yanıtYanıtla
Çağlar Yıldırım:

Herşeye bı kilo bahane bulunur

43
2
yanıtYanıtla
MUSTAFA YILDIRIM :

adam hayat şartlarında ölmüş,adamcazı deli ettiler.

28
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title